Sition Den Bosch: Magento webshops op maat


Op zoek naar Magento specialisten in de buurt? Dan moet je bij Sition in Den Bosch zijn! Wij bouwen maatwerk webshops met oog voor jouw wensen en online resultaat. Bij Sition wordt niet alleen gekeken naar een mooi ontwerp en een snelle realisatie. Wij gaan met je in gesprek om de Magento webshop te realiseren die jij voor ogen hebt. Wij hebben aandacht voor jouw ideeën en adviseren je wat de beste keus zou zijn voor jouw bedrijf. Sition zorgt voor een  betere zoekscore en een krachtige online positie.

E-commerce

Je kunt bij ons terecht voor alles op gebied van Magento e-commerce. Sition heeft jarenlange ervaring op gebied van Magento. We weten alle kneepjes van het vak en kunnen je adviseren hoe jij het meest kunt halen uit jouw webwinkel. Met Magento e-commerce ben je altijd dichtbij de oplossing.

B2B / B2C

Magento webshops kunnen grofweg ingedeeld worden in twee categorieën: Magento B2B of B2C. Bij webshops met de focus op zakelijke klanten kan het beste worden gekozen voor een B2B webwinkel. Magento B2B biedt de mogelijkheid om speciale prijsafspraken per klant in te stellen en geeft hen een gepersonaliseerd aanbod in producten. Lees meer over Magento B2B op onze website.

Voor webshops gericht op de verkoop aan consumenten zal Magento B2C uitkomst bieden. Magento B2C heeft enorm veel mogelijkheden en is toegespitst op consumentenverkoop. Lees meer over de mogelijkheden van een Magento webshops.

Magento den bosch magento 2

Kies voor Magento

Magento is een krachtig e-commerce platform met veel voordelen:

  • Door een open-source indeling blijft de software up-to-date.

  • Wereldwijde ondersteuning door de Magento Community.

  • Professionele marketingtools om je webshop te optimaliseren.

  • Uitgebreide betaalmogelijkheden voor klanten.

  • Gemakkelijk beheer en ontwerp.

  • Magento heeft gratis plug-ins.

Magento User Group Den Bosch

Maandelijks wordt er in Den Bosch een Magento User Group (MUG) bijeenkomst georganiseerd voor Magento ontwikkelaars, ontwerpers, webshopeigenaren of overige geïnteresseerden. Tijdens deze meet-ups worden er diverse thema’s op het gebied van Magento besproken. Sition is regelmatig bij deze meet-ups aanwezig om kennis te delen en nieuwe kennis op te doen. Mocht je als webshopeigenaar ergens tegenaan lopen, kunnen de MUG-meetings helpen. Er is namelijk altijd de gelegenheid tot het stellen van vragen en bespreken van specifieke cases. De meet-ups vinden plaats in café Bar Le Duc in Den Bosch. Meer weten over de MUG meet-ups? Lees dan ons blogbericht over de MUG in Den Bosch.

Portfolio

Ben je benieuwd naar hoe een Magento webwinkel eruit zou kunnen zien? Bekijk ons portfolio

Op zoek naar een Magento specialist bij jou in de buurt? Kies dan voor Sition in Den Bosch! Wij bouwen Magento webshops met online resultaat. Neem contact met ons op.