Wij zijn Sition


Sition is opgericht in 2000 en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en applicaties. Wij hebben een unieke aanpak die wordt gekenmerkt door de onderstaande punten.

Flexibel

Wij zijn flexibel en werken niet in vaste patronen. Elk project vereist weer een nieuwe aanpak en een verschillend traject. Verander je tussentijds van gedachte en wil je een andere weg op slaan? Bij ons kan het. We werken met je mee en passen ons aan. We werken niet in standaard routines maar kijken wat past bij elk bedrijf.

Voor groot en klein

Wij werken samen met grote en kleine bedrijven. Iedereen is welkom, ongeacht de grootte van je bedrijf. Wij hanteren geen eisenlijst waaraan je moet voldoen. We kijken altijd naar de mogelijkheden en schrikken niet af van een uitdagende case.

Partners

We beschouwen je niet als klant maar als partner. Samen gaan we om de tafel zitten zodat jouw wensen worden gerealiseerd. We gaan op zoek naar het beste resultaat voor jouw bedrijf en sturen bij waar nodig is. We ontwikkelen samen een eindproduct waar we beide tevreden over zijn.

Innoverend

We proberen continu onze diensten te verbeteren door middel van innovaties binnen ons vakgebied. Naast onze reguliere diensten ontwikkelen wij eigen applicaties op het gebied van e-commerce. Onze innovaties zijn aanvullend aan onze diensten en kunnen jouw product tot een beter eindresultaat brengen.

Ons team

Wij zijn trots op onze mensen