Shopware


Ondervindt de inspirerende kant van e-commerce met Shopware en vergroot de betrokkenheid van jouw klanten. Met een origine in Duitsland is het bedrijf al ruim 17 jaar actief en telt inmiddels meer dan 1.200 partners, 80.000 installaties en 3.500 plugins.

Wat is Shopware?


Shopware is hét open source e-commerce platform om jouw online business kracht bij te zetten. Het onderscheidt zich door in te spelen op de emotionele en inspirerende kant van online shoppen. Shopware is ontwikkeld voor de mensen die het gebruiken en richt zich op de gebruiksvriendelijkheid, user experience en Storytelling.

Het vergroot engagement van klanten door de nadruk te leggen op zinvolle interactie door persoonlijke betrokkenheid. Het vertelt jouw verhaal en bindt jouw klanten met je merk. Met ‘Emotional Shopping on any Device’ is Shopware één van de meest succesvolle Europese leveranciers op het gebied van e-commerce.

We zijn een partij met kennis en ervaring in het ontwikkelen van Shopware webshops, plug-ins en maatwerk oplossingen. En dit delen we graag met anderen. Met trots mogen wij ons de nr. 1 Shopware Partner van Nederland noemen.

Nr. 1 Shopware Partner van Nederland


Sinds de oprichting van Sition in 2000 hebben we voor vele toonaangevende webshops mogen werken en zijn experts geworden op gebied van e-commerce. Als eerste Nederlandse Shopware Partner zijn we gespecialiseerd in diverse e-commerce integraties, ERP-koppelingen (SAP, Microsoft Dynamics, Exact), webshop en conversie optimalisatie, E-strategy en geven we meerdere cursussen en trainingen.

Met een gedreven team van developers, designers, consultants en marketeers beschikken we over diverse certificaten van Certified Partner tot Design en Developer tot Developer Advanced. Door onze kennis en ervaring toe te passen waar mogelijk is blijven we voorop lopen. We maken gebruik van de nieuwste technieken en leveren hoogwaardige diensten.

Shopping Worlds


A Memorable Impression – Shopping Worlds is de functie van Shopware die bezoekers jouw webshop doen blijven herinneren. Met focuspunten ‘beleving’ en ‘emotional shopping’ is Shopping Worlds ontwikkeld om betrokkenheid tot het merk te vergroten en conversie te verhogen.

Vanuit de backend creëer je je eigen landingspagina’s, content en winkelomgeving in een oogwenk en dat allemaal zonder enige programmeerkennis nodig te hebben. Shopware heeft het beheer van haar software zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat internetmarketeers de hulp van front-end developers uiteindelijk niet langer meer nodig hebben. Positioneer daarom zelf jouw verhaal.

Shopware

Responsive Design

Shopware heeft een responsive design, daardoor schalen afbeeldingen automatisch voor diverse (mobiele) apparaten.

Eenvoudig gebruik

Shopping Worlds biedt verschillende tools aan om het ontwerpen van jouw webshop zo eenvoudig mogelijk te maken. Waardoor kennis van programmeren niet langer meer nodig is.

Voor ieder apparaat

Jij bepaalt welke elementen van jouw webshop worden weergegeven op diverse (mobiele) apparaten.

Shopware

Elementen Bibliotheek

In de elementen bibliotheek vind je alle elementen waaraan jouw Shopping World moet voldoen. Je vindt hier ieder beschikbaar element: van sliders tot video’s tot blogs.

Drag & Drop

Met de eenvoudige Drag & Drop functie kun je als internetmarketeer elementen gemakkelijk schalen, combineren en positioneren. Waarvoor geen regels of beperkingen aanwezig zijn.

Ontwerpgrids

In de backend omgeving van Shopware worden elementen gepositioneerd door middel van een grid-systeem. Daardoor kan de opbouw van een grid voor iedere Shopping World aangepast worden.

Storytelling


Laat jouw klanten op avontuur gaan in jouw webshop door Storytelling. Deze unieke Shopware functionaliteit stimuleert betrokkenheid op een persoonlijk niveau. De klant bouwt een band met jouw merk en creëert daardoor een consistente winkelervaring tussen diverse (mobiele) apparaten. Jouw webshop zal daarom nooit zijn shopping experience of stijl verliezen.

Shopware

Tell your own story.

Design


Zelfstandig jouw webshop aanpassen

Jij kan jouw webshop geheel zelfstandig aanpassen dankzij het open template karakter.

Responsive Design

Shopware is op een dusdanige manier ontwikkeld waardoor het design responsive is en dus krijgt het daardoor een uniforme uitstraling op alle apparaten.

Conversie verhogen

Doordat de check-out zo gebruiksvriendelijk mogelijk in elkaar is gezet, draagt Shopware (bewezen) bij aan een hogere conversie.

Shopware

Pickware


Pickware is hét ERP-systeem van Shopware. Doordat dit systeem direct gekoppeld is in jouw backend, is een externe koppeling met een kassasysteem niet noodzakelijk. Doordat deze dus direct gekoppeld is, wordt er altijd met actuele data gewerkt. Ook zorgt het systeem ervoor dat er veel administratief werk uit handen wordt genomen. Het biedt een naadloze synchronisatie in o.a. voorraad, klantdata en prijzen. Als Pickware Partner beschikken we binnen ons kantoor over een live test demo, waarvoor we je graag uitnodigen het eens eigenhandig uit te proberen!

Shopware

Meer weten? Neem contact met ons op!