Sition heeft al meer dan 10 jaar ervaring in e-commerce

Webshops


Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Magento en Shopware webshops. Deze webshops worden gekenmerkt door de open source technologie in combinatie met vooruitstrevende mogelijkheden waarmee verkopers controle krijgen over het beheer van hun online webshop. Wij bouwen webshops op maat en ondersteunend aan de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf. Tevens hebben we een speciale Magento B2B versie. Wij denken met je mee hoe jij het gewenste resultaat kunt bereiken. We gaan met je in gesprek over wat voor een soort webshop jij wilt en welk type webshop het beste daarbij past.

 • Buiten- en binnenlandse webwinkels beheren vanuit een centraal punt
 • Magento zoekmachine optimalisatie
 • Magento Adwords optimalisatie
 • Magento B2B voor dealer portals
 • Diverse betaalmethoden zoals iDeal en Creditcard
 • Sluit aan op bedrijfssystemen zoals Docdata en Komsa
 • Buitenlandse betaalsystemen mogelijk
 • Bekend met aanbieders zoals Icepay en Multi Safe Pay

Web & Mobile


Wij zijn een expert in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk applicaties. Bij Sition hebben we specialisten op het gebied van webapplicaties en mobiele apps. Geen applicatie is voor ons ondenkbaar. Wij begeleiden je van begin tot het eind tijdens de ontwikkeling van jouw applicatie, voor een duurzaam resultaat. Tijdens dit traject houden we veelvuldig contact en werken wij samen de ideeën uit. Op deze manier worden wensen altijd gehoord. Na elk stadium in het ontwikkelproces leveren wij een deelproduct af die we vervolgens samen bespreken. Op deze manier wordt er een goed beeld verkregen hoe het eindproduct eruit komt te zien. Als blijkt dat er toch iets anders wordt gewild dan voorzien, dan zijn tussentijdse aanpassingen altijd mogelijk.

Wij ontwikkelen verschillende soorten webapplicaties en mobiele apps.

 • Responsive webapplicaties
 • Adaptieve webapplicaties
 • Hybride mobiele apps
 • Native mobiele apps

Online Marketing


Wij kunnen de vindbaarheid van jouw website verbeteren door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en het opzetten van advertentiecampagnes (SEA). Deze activiteiten zijn erop gericht om de positie van een site binnen zoekmachines te verbeteren en daarmee beter vindbaar te worden voor (potentiële) klanten. Dit verhoogt de naamsbekendheid van en het bezoekersaantal op een website. Wij zijn gecertificeerd specialist op dit gebied. Ook bieden wij de extra mogelijkheid voor het beschermen van webteksten en bieden wij ondersteuning bij het ontwerpen, opstellen en verzenden van nieuwsbrieven.

Innovaties


In de afgelopen tien jaar hebben wij talloze applicaties en e-commerce oplossingen gebouwd voor onze klanten. In deze jaren hebben wij meerdere malen ondervonden dat er nog gaten in de markt zijn en er ruimte is tot vernieuwing. Enkele gaten hebben wij zelf opgevuld met eigen ontwikkelde innovaties. Onze innovaties zijn breed inzetbaar en beperken zich niet tot e-commerce. Wij kunnen onze innovaties aanpassen zodat deze voor iedereen van waarde kunnen zijn.

Naast het ontwikkelen van onze eigen innovaties ondersteunen wij ook innovatieve start-ups. Veelbelovende start-ups begeleiden wij in de ontwikkeling van hun innovatie. Wij helpen hen om hun product te optimaliseren. We helpen de start-ups aan nieuwe leads en expertise door ons netwerk beschikbaar te stellen.

Meer over ons te weten komen?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op