De Gigaset G-Tag van Sition voor jou

Download hier de App voor jou device:

iTunes

appstore-icon

Android

playstore-icon

Gemaakt om te vinden.

Voor je het weet ben je iets vergeten, kwijtgeraakt of verloren. Maar met G-tag van Gigaset gebeurt dit niet meer. G-tag is een van onze nieuwe producten met zoek-, alarm- en afspraakfuncties dat permanent in verbinding staat met u en de voorwerpen die u met de G-tag markeert. Met G-tag kunt u uw belangrijke en geliefde bezittingen eenvoudig en effectief beschermen en vinden.

Zoeken. Controleren. Vinden.

G-tag zoekt naar en vindt kwijtgeraakte artikelen, geeft een alarmsignaal zodra een artikel buiten bereik van de Bluetooth®-verbinding komt, helpt mensen hun geparkeerde auto terugvinden en beschikt over een lijstfunctie die ervoor zorgt dat u onmisbare dingen nooit vergeet. G-tag maakt ook gebruik van GPS om artikelen buiten het Bluetooth®-bereik te vinden.

G-tag is echt zo eenvoudig.

Download eerst de gratis G-tag app en maak dan een koppeling tussen uw smartphone en de G-tag. Alle functies zijn nu klaar voor gebruik. Via Bluetooth® 4.0 is er een permanente verbinding met elke G-tag; het maakt niet uit hoeveel artikelen er zijn gemarkeerd. Vanwege het extreem lage stroomverbruik gaat de batterij wel een jaar mee en vervanging is een fluitje van een cent.

Handleiding

Download hier de handleiding

Compatibiliteit: iPhone 4s, iPad3, iPod touch (fifth generation) or later models with iOS 7 or newer. Android smartphones with Bluetooth® 4.0 or newer and with Android 4.4.2 or newer