BouwJeEigenSauna Shopware

BouwJeEigenSauna.

BouwJeEigenSauna is in intensieve samenwerking met een van de grootste saunabouwers van de Benelux. Hierdoor hebben zij alle kennis, kunde en ervaring die nodig is op het gebied van saunabouw. Door deze sterke marktpositie kunnen zij hun eersteklas materialen en apparatuur tegen een voordelig prijsje aanbieden.

BouwJeEigenSauna Shopware

Klantgerichtheid


Een van de vele voordelen van BouwJeEigenSauna is dat ze de winstmarges van de tussenhandel omzeilen en deze door geven aan hun klanten als besparing. Daarnaast onderscheiden ze zich door degelijke en duidelijke informatie te leveren over het zelf bouwen van een sauna en helpen ze bij de keuze van materialen die jij nodig hebt. BouwJeEigenSauna richt zich op haar klanten. Deze klantgerichtheid hebben we terug laten komen in de nieuwe Shopware webshop.

Project


Om BouwJeEigenSauna online nog harder te laten groeien, hebben we vol trots een nieuwe Shopware webshop ontwikkeld. In onze visie is een Shopware webshop bij uitstek de juiste keuze geweest. Voor het opzetten van de nieuwe Shopware webshop moesten we de producten overzetten van Drupal. Vanwege de moeilijke structuur van Drupal was dit een complexe maar succesvolle klus. Door een nieuwe en verbeterde infrastructuur aan te leggen, kan BouwJeEigenSauna zich nu nog meer focussen op de klant en het product.

Het verhaal van BouwJeEigenSauna komt pas echt tot leven in de Storytelling functionaliteit van Shopware. Op de ‘Inspiratie’-pagina neemt BouwJeEigenSauna je mee in haar proces, ontdek je de producten en krijg je een algehele blik van wat het inhoudt om een eigen sauna te bouwen! Daarbij biedt het een consistente shopping experience door de schaalbaarheid op iedere device.

BouwJeEigenSauna Shopware

Alle kennis, kunde en ervaring nodig op het gebied van saunabouw

Leveren van alle benodigde materialen voor het bouwen van een sauna

Onderscheidend vermogen door het leveren van degelijke en duidelijke informatie

Voordelige prijzen door een sterke marktpositie

Zie het voor jezelf in de nieuwe Shopware webshop!

Meer informatie? Neem contact met ons op!