Goldbergh

Fashion vertaald in sportswear design, vrouwen in stijl, op de berg en in de stad.

Een webshop met Shopware waarin merkbeleving centraal staat en waarmee Goldbergh online kan groeien.

Wat hebben we gedaan?

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Merkbeleving
  • Multistore
  • Online groei
  • Procesverbetering
  • Shopping experience
  • Unieke look & feel
  • Visueel sterk
  • Wereldwijde dekking

Het project

De website en processen verbeteren waardoor de merkbeleving centraal komt de staan. Dat was de uitdaging. Met een unieke look&feel is de website van Goldbergh een volwaardige ‘brandstore’ geworden met voldoende groeimogelijkheden, voorzien van de juiste techniek waar ook marketeers mee aan de slag kunnen. Denk aan Tweakwise integratie voor Search, Recommendations en Merchandising.

Bekijk de website

Merkbeleving

De webshop is uitgerust met features die de merkbeleving voorop zetten.
Marketeers zetten voortaan zelf landingspagina’s in elkaar en het is mogelijk om Portrait foto’s te laten zien in het overzicht

Optimaal geintegreerd Tweakwise

Optimale user experience is van groot belang, het heeft dan ook een positief effect op conversie. Sition integreerde Tweakwise, een dienst die zoeken, indeling en product advies gecombineerd in een gebruiksvriendelijk dashboard. De tool om de omzet te verhogen.

Online groei

Sinds de overstap naar Shopware 6 groeit Goldbergh  hard online. Shopware 6 is flexibel en schaalbaar, wat betekent dat het platform nog lang niet is uitgegroeid! Door onze optimalisaties wordt het maximale uit de levensduur van het platform gehaald.

goldbergh shopware webshop
goldbergh

Goldbergh

Goldbergh integreert mode in het ontwerp van sportkleding en brengt vrouwen in stijl naar boven of naar het centrum. De collectie is ontworpen om vrouwen de vrijheid te geven om met vertrouwen te bewegen, of ze nu nieuwe hoogten in de sneeuw veroveren of hun grenzen verleggen in de sportschool.

Goldbergh wordt over de hele wereld erkend voor eersteklas kwaliteit en vakmanschap en is de eerste keuze voor zowel topsporters als vrouwen die er gewoon van genieten om actief te zijn en er fantastisch uit te zien.

“Met de optimalisaties van Sition halen we het maximale uit het platform”.

 

-  

 

Ook een volwaardige brandstore?

Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail
info@sition.nl

Ellie Cashman Design

Exclusief behang, wanddecoratie en woningtextiel, geïnspireerd door de Nederlandse grootmeesters
Menu