De beste keuze voor online succes

De derde Shopware User Group

Shopware

SWUG #3

Dinsdag 26 maart 2019 vindt het derde Shopware User Group event plaats! Hier komen we met een groep enthousiastelingen samen om onze ervaringen en kennis te delen wat betreft Shopware. Tijdens het evenement komen vele interessante topics van versiebeheer tot snelheid optimalisatie en van hosting tot custom frontend en module opbouw binnen Shopware. Deze editie van de SWUG (Shopware User Group) zal georganiseerd worden door ons, Sition en bieden wij onszelf aan als host/gastheer voor deze leuke en zeer interessante avond!

Shopware

Wil jij deze editie bijwonen? Meld je hier aan!

Presentaties
Netwerken
E-commerce topics
Shopware
Borrels

Wat gaan we doen?

Na twee zeer interessante Shopware User Group’s hebben we gemerkt dat er ook vraag was naar niet-technische onderwerpen. Ditmaal zullen wij ons richten op de (commerciële) mogelijkheden voor marketingmanagers, webwinkeleigenaren en productmanagers en dus minder op de technische aspecten van Shopware. Tijdens het event zijn presentaties van experts op het gebied van e-commerce en is er tijd voor een hapje en een drankje! Bekijk het programma hier onder.

Het programma

17:30-18:00 Inloop

18:00-18:15 Welkom

18:15-18:45 Migreren naar Shopware: the do’s and dont’s (Michel Doens)

18:45-19:15 Shopware toegepast in B2B & B/C

19:15-19:45 Pauze (met een hapje en een drankje)

19:45-20:30 Shopware marketing tools: wat is allemaal mogelijk? (Tomas Hesseling)

20:30- 21:00 Borrel

Shopware

We kijken uit naar een indrukwekkende avond!

Shopware

Waar?

De derde Shopware User Group bevindt zich bij Sition, gelegen binnen de Gruyterfabriek. Ook wel de creatieve hotspot van Den Bosch. Hier zitten wij met ons kantoor gevestigd en leek ons een uiterst geschikte locatie voor de derde editie van de Shopware User Group.
 
Daarnaast beschikt de Gruyterfabriek over meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheden en zijn we op 15 minuten loopafstand gelegen van het centraal station. Neem vervolgens ingang F onder het grote neon logo van de Gruyterfabriek.
 
De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, 5222 AE Den Bosch
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.