Onze diensten

Wij ontwikkelen webshops op de grootste open source e-commerce platforms en integreren deze door slim maatwerk naadloos in jouw bedrijf. Onze specialisatie is het bouwen van webshops met Shopware en Magento die optimaal gekoppeld worden om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Met meer dan 20 jaar ervaring in e-commerce is geen uitdaging te groot! Wij nemen de realisatie van het e-commerce platform uit handen: Design, Realisatie, Integratie, Optimalisatie & Beheer.

Ontwerp & Design

Onze UX/UI designers ontwerpen jouw webshop altijd met de gewenste doelgroep in gedachte. Dit doen wij door de ideale customer journey uit te ontwerpen en te vertalen naar een visueel ontwerp. Wij vinden het van belang dat je merkidentiteit matched met de look and feel van de webshop. Het gaat er natuurlijk om hoe de doelgroep door jouw webshop navigeert en daar een goed gevoel aan overhoudt en converteert. Het opbouwen van het optimale engagement en een terugkerende klant, daar doen we het voor!

Realisatie

Een goed doordachte blauwdruk is dé basis voor een gedegen functioneel ontwerp. Dit wordt de basis van jouw toekomstige webshop. Dit doen wij door te werken met een agile methode waarin we toewerken naar deelopleveringen. Per deeloplevering kaderen we de werkzaamheden af en werken we toe naar het eindproduct.

Integraties & koppelingen

Jouw webshop optimaal gekoppeld? We integreren het e-commerce platform met systemen binnen je bedrijf. Zo kun jij processen automatiseren, zelf productinformatie beheren en marketingcampagnes starten. Een speciale vraag? Geen probleem. We hebben alle ontwikkelaars in huis die oplossingen op maat kunnen realiseren. Wist je dat wij sinds 2014 al Shopware Partner zijn?

Optimalisatie & beheer

Je kent de uitspraak vast wel; meten is weten! Door middel van data-analyses uit te voeren in combinatie met benchmark kunnen wij zien hoe jouw webshop scoort. Zo kunnen we makkelijk zien waar de webshop goed converteert en wat nog een beetje liefde en aandacht verdient om het te optimaliseren. Samen met jouw marketingdoelstellingen kunnen we de doelgroep nog beter bedienen en de ultieme onlineshop ervaring bieden. Dit monitoren we maandelijks in een gezamenlijk dashboard, zo werken we aan een optimale performance.

Ook aan de slag met een E-commerce platform bij Sition?

Neem contact op met Michel Doens

Telefoon: 073 71 10 333

E-mail: info@sition.nl

Waarom kiezen voor Sition?

247Jeans

Shopware 6 voor B2B én B2C klanten

Tuinvisie

Tuinvisie inspireert de buitenmens met splinternieuwe Shopware Shop