Klantenmiddag @ Sition

shopwareorocrm

Vandaag is het zover, onze klantenmiddag gaat van start. Tijdens deze bijeenkomst zal de nadruk gelegd worden op hét alternatief voor Magento (2), namelijk het Duitse softwareplatform Shopware. Een presentatie hierover wordt gegeven door Jan Kösters, Account-Executive bij Shopware AG. Maar niet alleen Shopware komt aan bod deze middag. Ook zal er door Jary Carter, werkzaam bij Oro, Inc., een online presentatie worden gegeven over OroCRM.

Shopware

Shopware is op dit moment trendsetter op het gebied van e-commerce. Shopware wordt gekenmerkt door de gebruiksvriendelijke backend en het beheer van de webshops bestaat uit een simpele structuur. Jan Kösters, Account-Executive bij Shopware AG, zal tijdens zijn presentatie alle ins en outs van Shopware toelichten en daarbij een demo laten zien hoe een Shopware webshop er daadwerkelijk uitziet.

OroCRM

OroCRM is een nieuw opensource systeem voor het behouden en bijhouden van klantrelaties. Ontwikkeld door de oprichters van Magento. Het is een managementsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan webshops, websites of andere boekhoudingssystemen. Het is een vervanging van Excel en een handige tool voor relatiemanagement en takenbeheer om een 360 graden beeld van jouw klant te krijgen. Live vanuit Los Angeles zal Jary Carter een presentatie geven over dit nieuwe opensource systeem.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over Shopware of OroCRM? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@sition.nl of te bellen naar 073-71 10 333

Recent Posts