De beste keuze voor online succes

Klantenmiddag bij Sition

De klantenmiddag van Sition bijwonen? Tijdens deze bijeenkomst wordt de nadruk gelegd op Shopware, hét alternatief voor Magento.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Vandaag is het zover, onze klantenmiddag gaat van start. Tijdens deze bijeenkomst zal de nadruk gelegd worden op hét alternatief voor Magento (2), namelijk het Duitse softwareplatform Shopware. Een presentatie hierover wordt gegeven door Jan Kösters, Account-Executive bij Shopware AG. Maar niet alleen Shopware komt aan bod deze middag. Ook zal er door Jary Carter, werkzaam bij Oro, Inc., een online presentatie worden gegeven over OroCRM.

 

Shopware

Shopware is op dit moment dé trendsetter op het gebied van e-commerce. Het wordt gekenmerkt door de gebruiksvriendelijke backend, doordat het beheer van de webshop bestaat uit een simpele structuur. Jan Kösters, Account-Executive bij Shopware AG, zal ten eerste tijdens zijn presentatie alle ins en outs van Shopware toelichten, gevolgd door een demo over hoe een Shopware webshop er daadwerkelijk uitziet.

 

OroCRM

OroCRM is een nieuw opensource systeem voor het behouden en bijhouden van klantrelaties. Ontwikkeld door de oprichters van Magento. Het is een managementsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan webshops, websites of andere boekhoudingssystemen. Het is een vervanging van Excel en een handige tool voor relatiemanagement en takenbeheer om een 360 graden beeld van jouw klant te krijgen. Ten slotte zal Jary Carter een presentatie, live vanuit Los Angeles, een presentatie geven over dit nieuwe opensource systeem.

 

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.