De beste keuze voor online succes

Magento couponcodes invoeren

couponcodes Magento

Volg deze 7 stappen voor het invoeren van couponcodes voor jouw Magento webshop! 

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Je wilt een actie invoeren op je webshop, maar hoe werken Magento couponcodes ook al weer? Met het onderstaande stappenplan stel je gemakkelijk je eigen Magento couponcodes in.

 

Stap 1

Log in op de backend van je Magento webshop

Stap 2

Breng je muis naar het kopje ‘Promoties’ en klik vervolgens op ‘Winkelwagen prijsregels’.

magento-kortingscodes-stap-2

 

Stap 3

Eenmaal in het volgende scherm klik je rechtsboven op ‘nieuwe regel toevoegen’. Op deze pagina gaan we de gegevens invullen.

magento-kortingscodes-stap-4

 

Stap 4

Als je de couponcodes wilt gebruiken voor cadeaoboncodes of unieke codes, dien je de onderstaande optie aan te vinken. Hiermee kun je meerdere unieke couponcodes genereren.

magento-kortingscodes-stap-5

 

Stap 5

Werp even een blik op de het tabblad ‘Voorwaarden’. Afhankelijk van waarop je de korting wilt toepassen, kun je hier een heleboel instellen! Hier kun je zelf eventueel wat mee stoeien. Dit wordt met name gebruikt om bijvoorbeeld korting te geven als iemand een bundel van twee producten wil bestellen.

Stap 6

We gaan verder naar het tabblad ‘Acties’. Hier gaan we vervolgens de kortingen instellen. Hier hebben we een aantal mogelijkheden. Deze kun je terugzien in de afbeelding hieronder. Zelf gebruiken wij meestal de eerste of de tweede optie, zonder al te veel poespas in te stellen.

magento-kortingscodes-stap-6 

Stap 7

Alweer de laatste stap en nog de makkelijkste ook! Je hoeft hier in principe maar een veld in te vullen, namelijk de tekst die klanten te zien krijgen wanneer zij de kortingscoupon hebben gebruikt.

magento-kortingscodes-stap-7

Klaar. Je Magento couponcodes zijn nu ingesteld! Ga naar je Magento webwinkel en bekijk het resultaat! Hulp nodig of wil je meer weten over de Magento functionaliteiten? Neem dan gerust contact met ons op.

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!


Bekijk alle artikelen

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.