De beste keuze voor online succes

Magento Trainingen & Cursussen

Magento

Waarom Sition?

Sition heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van Magento en is een officiële Magento cursus partner. Omdat wij deze kennis graag met jou willen delen, organiseren wij elke maand verschillende Magento trainingen. Leer alle kneepjes van het vak en krijg tips om het maximale uit je webshop te halen. Afhankelijk van je ervaring met Magento bieden wij je een passende training aan. We organiseren ook cursussen op maat en aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Shopware

Sition is een officiële Magento cursus partner

Shopware

Webshop Beheer

Ben jij nieuw in Magento en wil je meer weten over het inrichten van webshops? Of ben je geïnteresseerd in de marketingmogelijkheden? De Magento training Webshop Beheer leert je alles over hoe je een Magento webshop het beste kunt beheren en inrichten. Deze cursus is gericht op zowel Magento 1 als Magento 2 webshops.

Installatie en Optimalisatie

Wil jij meer halen uit je webshop en je webshop optimaliseren? Of wil je je kennis verbreden op gebied van Magento? De Magento training Installatie en Optimalisatie geeft je meer inzicht in de geavanceerde instellingen van Magento en hoe je je webshop kunt perfectioneren.

Thema/Template

Wil jij de look & feel van je Magento webshop aanpassen? Of wil je meer weten over Magento thema’s? De Magento cursus Thema/Template leert je hoe je verschillende thema’s kan toepassen op jouw webshop.

Een prachtige locatie, binnen de Gruyterfabriek

Sition

Alle cursussen beginnen om 9:00 en eindigen om 17:00. In de middag nemen we de tijd om te lunchen. De cursussen worden gegeven in de inspirerende Gruyterfabriek in Den Bosch. De Gruyterfabriek is gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. Neem contact met ons op!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.