In Events

Magento User Group in Den Bosch. Zorg dat jij erbij bent!

Magento User Group Den Bosch

Ben jij gevestigd in de omgeving van Den Bosch en wil je up-to-date blijven op gebied van Magento? Woon dan de Magento User Group (MUG) meet-ups in Den Bosch bij voor de nieuwste ontwikkelingen!

Wat is Magento User Group?

Sinds de oprichting in 2014 organiseert de Magento User maandelijks een bijeenkomst in Den Bosch. Deze speciale groep wijdt zich volledig aan Magento. Tijdens de meet-ups worden de nieuwste ontwikkelingen besproken op gebied van Magento. Elke meeting wordt er een thema centraal gesteld en behandeld.Voorbeelden van thema’s die de revue al hebben gepasseerd zijn: Magento SEO, Magento SEA, Magerun, Productconfiguratie en Magento Composer. Het doel van de groep is het netwerken met Magento gebruikers, het opdoen van kennis en delen van ervaringen. Sition is ook regelmatig aanwezig op de MUG meet-ups om up-to-date te blijven, kennis te delen en gebruikers te helpen met problemen.

Magento café

Minstens een keer in de maand kleurt het Bar-Le-Duc café in Den Bosch oranje. Verschillende Magento developers, designers en webshopeigenaren verzamelen zich dan in het centrum van Den Bosch. Met 68 leden groeit de MUG Den Bosch steeds groter. De Magento User Group meet-ups worden doorgaans gehouden onder het genot van een drankje en beginnen om 19:00. Voorafgaande de meet-up wordt vaak nog eerst gegeten. De MUG meet-ups zijn niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel gezellig.

MUG meet-up bijwonen?

Ben je benieuwd naar de Magento User Group en wil je een bijeenkomst bijwonen? Kijk dan op de MUG website voor de meet-up data en welke thema’s er worden besproken. Als je voor het eerst naar een meet-up gaat, kun je aan de bar vragen waar de bijeenkomst wordt gehouden. Meestal wordt de meet-up in een aparte zaal georganiseerd .

 

 

 

 

Recent Posts