Magento koppelingen


Het voordeel van Magento is dat het een open-source systeem is waardoor je jouw webshop volledig naar jouw wensen kan aanpassen. Dit doe je door het implementeren van koppelingen. Koppelingen kunnen ervoor zorgen dat er veel winst uit jouw organisatie behaald kan worden. Denk met winst aan tijdswinst en een betere klanttevredenheid. Tijdswinst omdat je alle data niet meer handmatig hoeft in te voeren en klanttevredenheid omdat alle systemen van jouw webshop door de koppelingen up-to-date zijn. Sition heeft ook een aantal Magento koppelingen gerealiseerd en lichten deze graag toe.

exact_tagline_with_logo_rgb_maxi

Exact Online


Met onze Exact Online koppeling kunnen verkopen nu gelijk doorgevoerd worden in de administratie van een webshop.
Vroeger moesten boekhoudkundige taken handmatig ingevoerd worden. Met de Exact Online koppeling is dit nu verleden tijd.
De koppeling biedt een volledig geautomatiseerde uitwisseling van alle boekhoudgegevens.

ACA Retailium


Door een nieuw ontwikkelde koppeling van ACA met Magento 1.x en 2.0 heeft Sition het voor alle retailers in de fashionindustrie gemakkelijker gemaakt om voorraden up-to-date te houden. De koppeling zorgt ervoor dat alle productgegevens en voorraden uit ACA worden ingelezen in een Magento webshop. Hierdoor hoeft er geen dubbel invoerwerk meer gedaan te worden. Voorraden, producten en prijzen worden direct van ACA naar een Magento webshop geëxporteerd waardoor jouw voorraad altijd up-to-date is.

aca-logo
firm-logo

OroCRM


OroCRM is een nieuw opensource systeem voor het behouden en bijhouden van klantrelaties. Ontwikkeld door de oprichters van Magento. Het is een managementsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan webshops, websites of andere boekhoudingssystemen. Het is een vervanging van Excel en een handige tool voor relatiemanagement en takenbeheer om een 360 graden beeld van jouw klant te krijgen. Met OroCRM heb je de volledige controle hoe jij jouw klanten beheert.

Unit4


Unit4 heeft een ERP-software ontworpen om te voldoen aan de behoeften van dienstverlenende organisaties waar oplossingen worden geleverd via de cloud. Het is een applicatie dat zorgt voor een synchronisatie van zowel klant-, order-, als artikelgegevens. Wij hebben een koppeling ontworpen tussen de ERP-software en Magento. Als jouw organisatie een verandering doormaakt, wil je geen tijd en mankracht verspillen aan het doorvoeren van veranderingen in de software. Met de Unit4 hoeft dit niet. Dankzij de flexibiliteit van deze koppeling hoef je geen dubbele administratiewerk meer uit te voeren.

unit4-logo
SAP-Business-One-Multrix

SAP Business One


De SAP Business One koppeling met Magento is dé oplossing om de SAP Business backoffice samen te voegen met jouw Magento webshop. De koppeling zorgt ervoor dat jouw verkoop-, product- en voorraadinformatie van jouw Magento shop automatisch wordt gesynchroniseerd met SAP backoffice.

Twinfield


De koppeling tussen Twinfield en Magento zorgt ervoor dat alle facturen in je Magento webshop automatisch door worden gegeven aan Twinfield. De koppeling werkt in ‘batch mode’. Dit houdt in dat de facturen uit jouw Magento webshop meerdere keren op een dag worden opgehaald en doorgestuurd. Het is ook mogelijk om alle Magento facturen om te zetten naar Twinfield facturen of verkooptransacties.

Twinfield-logo

Meer informatie?


Wil jij meer informatie over onze Magento koppelingen, staat jouw koppeling er niet tussen of heb je een speciaal verzoek? Wij ontwikkelen graag koppelingen voor jou op maat. Of het nu gaat om magazijn koppelingen, betaalsystemen, ERP of CMS.

Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 073 7110 333.