De beste keuze voor online succes

MultiSafepay plugin voor Shopware

MultiSafepay

Verhoog snel en gemakkelijk je conversie met de gratis MultiSafepay plug-in voor Shopware

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

MultiSafepay heeft voor de Shopware module een kant-en-klare plug-in ontwikkeld. Deze plug-in zorgt voor een snelle en gemakkelijke implementatie van de internetkassa’s MultiSafepay Connect en Fast Checkout. Als je een Connect-pakket hebt bij MultiSafepay, dan kun je nu beide checkout-methoden aanbieden aan al je klanten. Verhoog snel en gemakkelijk je conversie met deze gratis plug-in!

 

Direct alle betaalmethoden accepteren

De Shopware plug-in ondersteunt de volgende betaalmethoden; iDEAL, Bankoverboeking, Visa, MasterCard, Betaal na Ontvangst, INCASSO, Cadeaukaarten, Maestro, Mister Cash, Giropay, Paypal, achteraf betalen met Klarna en SOFORT Banking.‏

 

Betaal overal en op elk moment

MultiSafepay maakt het mogelijk voor klanten om zelf te bepalen wanneer zij betalen. Met de plug-in kan gekozen worden voor betalingen voor of na de bestelling. De plug-in is tevens voor smartphones en tablets. Klanten kunnen hierdoor overal hun favoriete product in jouw online webshop bestellen!

 

Geïnteresseerd?

Heb jij al een Shopware webshop en ben je geïnteresseerd in de koppeling met MultiSafepay? Of heb je nog geen Shopware webshop en zou je dit wel willen?

 

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.