De beste keuze voor online succes

Dé B2B webshop waar je online alles vindt voor jouw bedrijfswagen

BusinBedrijf Shopware

Voor BusinBedrijf hebben we de Shopware webshop gerealiseerd, aangevuld met een maatwerk zoek- en filtersysteem in de vorm van kenteken looker, B2B Suite en naadloze koppeling met PIM. Een mooie B2B shop onder de Shopware Enterprise editie. Bekijk deze Shopware shop nu voor jezelf! 

 Kenteken looker
 B2B Suite
Akeneo PIM
Shopware Enterprise
B2B webshop

BusinBedrijf Shopware

BusinBedrijf

BusinBedrijf is een Nederlandse B2B webshop gericht op de inrichting van bedrijfswagens. Het is een zusteronderneming van Van Den Born Carrosserie, een familiebedrijf dat is opgericht in 1840. Van paard en wagen naar de bedrijfsbus zoals we die vandaag kennen. Van Den Born behoort al jaren tot de belangrijkste ombouwers van lichte bestelwagens en staat in de top 3 van grootste ombouwbedrijven op de Nederlandse markt! 

In 2012 opende zij BusinBedrijf en dit sloeg snel aan. Niet alleen in Nederland, ook de Benelux, Frankrijk en Duitsland! BusinBedrijf biedt alles online aan voor jouw bedrijfswagen met ruim 30 partners in de Benelux die je graag helpen bij de montage.

BusinBedrijf is naadloos gekoppeld met het PIM systeem Akeneo

Het project

BusinBedrijf is dé B2B webshop waar je online alles voor jouw bedrijfswagen vindt met een assortiment van betimmeringen, imperialen, inbraakbeveiliging, sidebars, opbergmateriaal, inrichtingen, veiligheidsaccessoires, noem maar op. Om hierin een gemakkelijk overzicht te bieden hebben we op de homepage een maatwerk ‘kenteken looker’ toegevoegd. Een complex zoek- en filtersysteem dat op basis van jouw kenteken of het invullen van een automerk, model en bouwjaar, alleen producten en categorieën laat zien met betrekking op jouw ingevuld gegevens. Op deze manier krijg je een duidelijk en helder overzicht van alleen producten en categorieën die op jou betrekking hebben, welke je vervolgens eenvoudig kunt toevoegen aan jouw winkelmand. 

Verder is deze Enterprise shop uitgebreid met een B2B Suite, ter uitbreiding van de Shopware Enterprise editie: een extreem snel, flexibel en krachtig e-commerce platform gericht op jouw unieke bedrijfsmodel. Daardoor kunnen eindklanten als standaardfunctie onder andere bestellijsten uploaden, herhaalbestellingen plaatsen, rechten en rollen binnen het bedrijf toekennen en meer.

Ten slotte hebben we de shop geïntegreerd met het PIM systeem Akeneo. Met een PIM systeem beheer, verrijk en exporteer je al je productdata eenvoudig en optimaal op één centrale plek. Dit biedt vele voordelen op gebied van conversie, customer experience, efficiëntie en foutgevoeligheid van productdata. 

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

BusinBedrijf Shopware
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.