De beste keuze voor online succes

Ellie Cashman Design verkoopt haar unieke producten wereldwijd met Magento

Ellie Cashman Design

Voor Ellie Cashman Design hebben we een Magento webshop gerealiseerd. Het unieke werk van Ellie heeft een grote populariteit, zowel in Amerika als hier in Europa dankzij haar wereldwijde dekking en meerdere storeviews. Een visueel sterke shop met diverse maatwerk features. Bekijk de webshop van Ellie Cashman Design. 

 Multistore
Wereldwijde dekking
Maatwerk configurator
Uniek werk
Visueel sterk

Ellie Cashman Design

Ellie Cashman Design

Ellie, geboren in de VS (Providence, RI), met een Master of Fine Arts van New York University, emigreerde naar Nederland in 2007. Ze was sterk geïnspireerd door de stillevenschilders van de Nederlandse Gouden Eeuw. Ellie Cashman Design maakt originele kunstwerken voor thuis en mode, zoals wallpapers, sjaals, kussens en fabrics (stoffen) per meter.

Het assortiment van Ellie is gelanceerd in 2013, nadat haar originele Dark Floral wallpaper ‘viral’ ging op Pinterest. Vanwege dit grote succes is ze haar assortiment gaan uitbreiden, tot dat wat ze nu heeft.

Het gemak dat ze voelt wanneer ze omringt is door bloemen en natuur inspireert haar enorm. In een wereld waarin we tegenwoordig zo erg bezig zijn met technologie, moeten we ook stil staan met het idee dat we ook verbonden zijn met de natuurlijke wereld. Het doel van Ellie is om die ‘experience of nature’ van buitenaf naar binnen te brengen, zodat we die ervaring van verwondering dagelijks kunnen beleven.

Bloemen en de natuur zijn altijd haar grootste bron van inspiratie geweest

Het project

Door de grote populariteit van haar producten beschikt ze over een wereldwijde dekking, door middel van twee storeviews. Deze multistore heeft, vanwege haar grote succes in de VS, een aparte focus op de Amerikaanse markt. De andere storeview focust zich volledig op de rest van de wereld, met name Europa.

Voor de verkoop van haar wallpapers is een maatwerk configurator ontwikkeld. Met deze configurator is het mogelijk om automatisch het aantal vierkante meters te berekenen en tegelijkertijd aan te geven hoeveel strips van behang nodig zijn voor de aankoop. Met name deze slimme maatwerk configurator maakt het project nog meer bijzonder.

Verder vinden we het belangrijk om de visie van Ellie Cashman Design zo goed mogelijk door te drukken in het design van de shop. Zo laten we het inspirerende werk van Ellie terug komen door onder andere de “Get inspired” feature, waarbij we de Instagram feed van Ellie Cashman Design in de shop laden en haar unieke producten tonen.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Ellie Cashman Design
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.