De beste keuze voor online succes

Dit Dutch design modehuis uit Arnhem stapte over naar Shopware

Humanoid Shopware

Wij hebben samen met HUMANOID mogen werken voor het realiseren en neerzetten van de huidige webshop. In onze visie is de Enterprise editie van Shopware bij uitstek de juiste keuze voor dit project. We raden iedereen aan eens een kijkje te nemen in de webshop van HUMANOID!

 Fashion Partner
Cloud4Fashion
11 B2C shops
11 B2B shops

Humanoid Shopware

HUMANOID

Het werd opgericht in de jaren ’80: HUMANOID. Een internationaal Nederlands fashionmerk, dat zich altijd weinig aantrok van anderen. Ze heeft altijd haar eigen koers gevaren. Met een rotsvaste overtuiging dat met alleen de beste materialen en aandacht voor detail de beste collecties gemaakt kunnen worden. Trouw aan de tijd waarin het begon: new wave & punk. 

HUMANOID staat los van hype en tijdelijke trends. Alle ontwerpen en patronen worden gemaakt met vakmanschap en liefde in eigen atelier. Het fashionmerk wordt inmiddels verkocht in 25 landen met meer dan 400 winkels. Dit alles laten wij terugkomen in HUMANOID’s nieuwe Shopware webshop.

Onafhankelijk, toonaangevend, luxueus, stylish en edgy, dat is de uitstraling van HUMANOID

Het project

Voor HUMANOID hebben wij een Shopware webshop gerealiseerd met een wereldwijde dekking middels elf B2B en elf B2C shops. Naast de uitgebreide standaard functionaliteiten van Shopware is er binnen dit Enterprise project veel maatwerk gerealiseerd. Het creëren van annulaties voor mispicks en de afhandeling van retouren in het ERP systeem worden automatisch door onze koppeling in Shopware verwerkt. Een custom ShopTheLook is toegevoegd, een variant op de standaard Shopping Worlds om het succesvol verkopen van andere producten eenvoudig te kunnen realiseren of door middel van online presentatie het conversieratio kan verhogen. De webshop van HUMANOID is gekoppeld met Fashion Partner voor klant- en order synchronisatie en met Cloud4Fashion voor artikel- en shopthelook- synchronisatie.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Humanoid Shopware
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.