De beste keuze voor online succes

Een A-merk webshop met de beleving van een online magazine

imps & elfs Shopware

In de zoektocht naar een nieuw e-commerce platform was één eis doorslaggevend: IMPS & ELFS wilde het verhaal wat ze in de voorgaande jaren hadden opgebouwd ook online gaan vertellen. De keuze voor Shopware was daarbij niet meer dan logisch.

Wij hebben de nieuwe webshop voor IMPS & ELFS gerealiseerd. En met succes want de online omzet gaat ieder jaar omhoog! Neem zelf een kijkje in de webshop van IMPS & ELFS!

Storytelling
Maatwerk design
Custom upselling
MS Dynamics ERP

imps & elfs Shopware

IMPS & ELFS

IMPS & ELFS is een producent van kinderkleding. Het merk richt zich op het proces van het kind. Vanaf het moment dat het kind zijn ogen opent tot het zijn eigen talenten begint te ontwikkelen. Dit proces zie je terug in de collecties van IMPS & ELFS door de volgende namen aan de kleding te koppelen: Sleep – Walk – Talk.

Alles draait erom dat het kind zich kind kan voelen in de kleding dat het draagt. De karakter en persoonlijkheid van het kind wil IMPS & ELFS terug laten komen in zowel haar kleding als wij in hun nieuwe Shopware webshop.

“Storytelling past bij ons omdat we als merk een verhaal te vertellen hebben”

Het project

Wat IMPS & ELFS belangrijk vond was dat we de klant door middel van de webshop meenamen in het verhaal van het merk. De Storytelling functionaliteit van Shopware wordt hiervoor voornamelijk toegepast. Dit is mede mogelijk gemaakt door het maatwerk design. De webshop heeft een moderne look&feel gekregen, toegankelijk voor ieder device. Omdat IMPS & ELFS ook fysieke winkels beheert, is een kassa integratie gerealiseerd waarbij inkoop en off- en online verkopen mogelijk zijn.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

imps & elfs Shopware
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.