De beste keuze voor online succes

De Shopware webshop van Koppen Speelgoed hebben wij gekoppeld met Exact Online

Koppen Speelgoed Shopware

Voor Koppen Speelgoed hebben wij de webshop mogen realiseren. Om Koppen nog harder online te laten groeien is een basis neergezet vanuit Shopware. Door de koppeling met Exact Online kan Koppen het gehele logistieke proces van Shopware webshop online beheren. Bekijk de webshop van Koppen Speelgoed nu voor jezelf! 

Maatwerk design
Diverse storeviews
Vriendelijk en eenvoudig
Exact Online

Koppen Speelgoed Shopware

Koppen Speelgoed

Al 25 jaar actief binnen de speelgoedbranche, van oudsher een familiebedrijf. Ze verzorgen speelgoed voor particulieren, onderwijs en horeca. Denk hierbij aan cadeautjes die kinderen krijgen bij een kindermenu. Ook verzorgen ze bijvoorbeeld al jaren het Sinterklaascadeautje voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, etc. Door een uitgebreid assortiment kunnen tegenwoordig ook particulieren bij Koppen terecht. Kortom, Koppen Speelgoed is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote speler op de nationale markt.

Wil jij jouw Shopware webshop laten koppelen met Exact Online?

Het project

Voor Koppen Speelgoed hebben wij een Shopware webshop gerealiseerd met drie verschillende store views: voor horecaklanten, het onderwijs en particulieren. Voor horeca en onderwijs is een B2B shop ontwikkeld; voor particulieren een B2C shop. Naast de technische functionaliteiten, is een maatwerk design gemaakt. De shop van Koppen Speelgoed heeft een vriendelijke en simpele uitstraling, daardoor kun je je gemakkelijk door de shop navigeren. 

Ten slotte is een koppeling gerealiseerd tussen de Shopware webshop van Koppen Speelgoed en Exact Online. Door de koppeling met Exact Online kan Koppen het gehele logistieke proces van haar Shopware shop online beheren. De koppeling zorgt onder andere voor de import van producten, klanten, B2C prijzen en één B2B prijslijst.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Koppen Speelgoed Shopware
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.