De beste keuze voor online succes

Petrol Industries, dé retailer van stoere denim producten

Petrol Industries Shopware

Samen met Petrol Industries hebben wij mogen werken voor het realiseren van de Shopware webshop. Om Petrol Industries nog harder te laten groeien online is een nieuwe basis neergezet vanuit Shopware, onder de Enterprise editie. Bekijk de webshop van Petrol Industries nu voor jezelf!

Maatwerk oplossingen
Unieke look&feel
Merkbeleving
Elasticsearch
Retourneren

Petrol Industries Shopware

Petrol Industries

Petrol Industries is een Nederlands fashionmerk, opgericht in 1989 waar ze van ruig en puur houden. Het merk richt zich op zowel mannen als stoere kids. De motorcentric lifestyle is wat hen inspireert. Denim en vintagewear is wat Petrol pushed. Inmiddels wordt de kleding in meer dan 20 landen in Europa verkocht. Wat ontbrak volgens Petrol Industries in de markt? Stoere kleding met een ‘rauw’ randje.

“We are denim driven” – Petrol Industries

Het project

Petrol Industries heeft een duidelijk verhaal, deze merkbeleving is zo sterk mogelijk doorvertaald in de uitingen en functionaliteiten van de webshop. Aan onze ontwerpers en front-end developers was het de uitdaging om zo een uniek en onderscheidend mogelijke look&feel te creëren. De nieuwe webshop van Petrol Industries is een volwaardige ‘brandstore’ geworden met voldoende groeimogelijkheden. Om de webshop optimaal te laten functioneren zijn diverse nieuwe technieken en maatwerk oplossingen geïmplementeerd.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Petrol Industries Shopware
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.