De beste keuze voor online succes

Deze groothandel besloot door te groeien met Shopware Enterprise

Technotape Shopware

Vanwege een vorig framework dat niet langer meer werd doorontwikkeld, besloot Technotape een andere weg in te slaan. Zij kozen om door te groeien met Shopware. De wensen en behoefte van Technotape om zich verder te blijven ontwikkelen zijn terug gebracht in de Shopware Enterprise webshop van Technotape. Bekijk de shop voor jezelf!

Visualiteit
Groei
Personalisatie

Technotape Shopware

Technotape

Technotape is de groothandel voor het maken van unieke, gepersonaliseerde producten. Ze leveren een breed scala aan producten t.b.v. de productie en levering van fotogeschenken binnen de B2B markt. Continue bezig met het verbeteren van processen om productbeschiktbaarheid, een gemakkelijk bestelproces en efficiënte logistiek te kunnen garanderen. Technotape staat voor klantgericht, vernieuwend en ambitieus. Omdat ze altijd zoeken naar de beste oplossingen, ontwikkelen ze zelf ook producten. Zoals de ‘3D-oven’ en ‘TURBO wrapper’.

Klantgericht, vernieuwend en ambitieus

Het project

Met de groei die Technotape toentertijd doormaakte, waren zij op zoek naar een breed gedragen platform dat de komende jaren werd doorontwikkeld. Voor hen hebben wij een nieuwe Shopware Enterprise webshop gerealiseerd. Shopware focust zich op een aantal punten, met name ‘Emotional Shopping’, waarbij de shop onder andere gericht is op de visuele presentatie van de producten. In ons inzicht de perfect keuze voor een productenrange zoals van Technotape.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Technotape Shopware
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.