De beste keuze voor online succes

Sition is officieel Pickware Partner

Pickware Partner

Als eerste Pickware Partner van Nederland heeft Sition diverse realisaties en ervaringen op het gebied van Pickware. Binnen ons kantoor zijn we daarom ook in het bezit van een live test demo. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Pickware, de Shopware ERP-systeem, organiseerde gisteren een van haar partnertrainingen. Hierbij waren wij ook aanwezig! Na afloop van de middag zijn wij officieel een van de eerste Nederlandse Pickware Partner geworden!

De partnertraining begon met een uitleg over het Pickware systeem. Hierin werden de drie onderdelen van Pickware behandeld: Pickware ERP, Pickware POS en Pickware Mobile. Hierbij kregen wij de mogelijkheid om Pickware Mobile daadwerkelijk te testen!

Ook werd er ingegaan over het verloop van het hele voorraadproces, ook wel orderpicking genoemd. Naast Pickware ERP, POS en Mobile biedt Pickware ook andere plug-ins aan voor haar gebruikers.

Kortom, het was een informatieve middag in Shöppingen!

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.