Koppen Speelgoed

Koppen Speelgoed, van oudsher een familiebedrijf, is al 25 jaar actief binnen de speelgoedbranche.
Ze verzorgen speelgoed voor particulieren, onderwijs en horeca. Denk hierbij cadeautjes die kinderen krijgen bij hun kindermenu.
Daarnaast verzorgt ook al jaren het Sinterklaascadeautje voor scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.
Kortom, Koppen Speelgoed is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote speler op de nationale markt.

Het project


Voor Koppen Speelgoed hebben wij een Shopware webshop gerealiseerd met drie verschillende storeviews: Voor horecaklanten, onderwijs en particulieren.
Voor horeca en onderwijs is er een B2B shop gerealiseerd en voor particulieren een B2C shop.
Naast deze technische functionaliteiten, is er een maatwerk design gemaakt. De webshop heeft hierdoor een vriendelijke en simpele uitstraling waardoor je gemakkelijk door de site klikt.

Daarnaast hebben we ook een koppeling gerealiseerd tussen de Shopware shop van Koppen en Exact Online…

Exact Online


Door de koppeling met Exact Online kan Koppen het hele logistieke proces van haar Shopware shop online beheren.
De koppeling tussen Shopware en Exact Online zorgt er onder andere voor de import van producten, klanten, B2C prijzen en één B2B prijslijst.

Lees hier meer over de koppeling.

Shopware & Exact Online koppeling
shopware-logo

Voor het realiseren van de webshop van Koppen Speelgoed hebben wij gebruik gemaakt van het Duiste open source e-commerce software Shopware. De software is op dit moment het meest populair in Duitstalig Europa.
Shopware kenmerkt zich voornamelijk door haar gebruiksvriendelijkheid voor de beheerder door o.a. de drag and drop functionaliteit. Hierdoor kun je als beheerder gemakkelijk (content)pagina’s aanmaken zonder dat je veel kennis nodig hebt!

 Geïnteresseerd?

Ben je na het lezen van deze case geïnteresseerd geworden in een Shopware webshop en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!