Schneider Outdoor


Op avontuur in de webshop en met de producten van Schneider Outdoor

 Schneider outdoor is dé outdoor specialist in ’s-Hertogenbosch en verkoopt producten
van gerenommeerde outdoor merken via de winkel en via een webshop.

 

Schneider Outdoor beheerde eerst een Magento webshop. Door nieuwe ontwikkelingen in e-commerce land, heeft Sition Schneider Outdoor geadviseerd om over te gaan op een Shopware webshop wat zich volledig richt op de beleving van de klant.

Shopware

Voor de webshop van Schneider Outdoor hebben wij gebruik gemaakt van de Duitse e-commerce platform Shopware. Voor Shopware is gekozen om de klanten een uniek gevoel te geven bij het bezoeken van de webshop van Schneider Outdoor. Om dit gevoel teweeg te brengen wordt gebruik gemaakt van Storytelling en Emotional Shopping.

SOOQR 

Voor de webshop van Schneider Outdoor is gebruik gemaakt van een SOOQR Search koppeling. Door deze koppeling hoeven de bezoekers van de webshop niet bang te zijn om typfouten te maken tijdens een zoekopdracht: SOOQR zorgt ervoor dat jouw gewenste resultaat toch zichtbaar wordt. Ook laat de koppeling verschillende filters zien die relevant zijn bij een bepaalde zoekactie. Een ander voordeel van deze koppeling is dat je, letterlijk en figuurlijk, met één druk op de knop gelijk resultaten te zien krijgt.

SW Retail 

Sition heeft ook een maatwerk koppeling gemaakt voor het beheer van het kassasysteem van Schneider Outdoor. Voor deze koppeling is gebruik gemaakt van SW Retail. Deze koppeling zorgt ervoor dat alle voorraden automatisch worden bijgehouden, orders teruggestuurd kunnen worden en assortimenten, artikelgroepen en stamgegevens automatisch gesynchroniseerd worden.