De beste keuze voor online succes

Deze B2B gigant kiest voor personalisatie met Shopware Enterprise

Prixos Shopware

Als e-commerceplatform koos Prixos voor Shopware Enterprise, welke wij verder hebben ingericht en ontwikkeld. Met personalisatie als doelstelling in de nabije toekomst, om zich online beter te kunnen onderscheiden, werd de keuze voor een Shopware platform steeds aantrekkelijker. In onze visie was Shopware Enterprise bij uitstek de juiste keuze voor deze grote B2B handelaar. Bekijk de webshop nu!

B2B webshop
Personalisatie
De klant voorop
Nieuwe functionaliteiten
Shopware Enterprise

Prixos Shopware

Prixos

Het in 2009 opgerichte Prixos is een moderne kantoorartikelen discounter gelegen in Brussel. In de markt onderscheidt Prixos zich, als een van de weinige, door zich geheel te richten op de professionele gebruiker. Met klanten als MKB-bedrijven, ZZP-ers, overheden en scholen bieden zij alles wat je maar nodig kunt hebben voor op kantoor. Prixos staat voor zowel de Nederlandse als Belgische markt klaar met haar ruime keuze uit meer dan 25.000 (merk-)artikelen.

“Als de omzetgroei van Prixos doorzet en de webshop als gebruikersvriendelijk wordt ervaren, zonder enige frictie in het bestelproces. Dan kunnen we tevreden zijn.”

Het project

Door ingewikkelde prijsstructuren en een groot assortiment, brengt het opzetten van een B2B webshop vaak complexiteit met zich mee. Door de werking met veelal dezelfde softwarepakketten onder concurrenten, was er weinig ruimte tot diversiteit. Hierin biedt Shopware ze de mogelijkheid om zich te onderscheiden in de markt van kantoorartikelen. 

Binnen een B2B shop is het van belang dat de klant goed zijn weg vindt in het grote assortiment. De klant staat voorop. Landingspagina’s voor de belangrijkste productcategorieën, modules met pre-bestellijsten voor herhaalaankopen en een versimpelde check-out zullen hier onder andere voor zorgen. 

De check-out is aangevuld met een extra tool die de diverse verschillen voor de Nederlandse en Belgische markt doorvertaald. Ook biedt het nieuwe platform nu een betere focus op mobiel, welke voorheen afwezig was.

Nieuwe functionaliteiten, zoals Elasticsearch en de mogelijkheid om onder één hoofdaccount diverse vestigingen te hangen met eigen inkoopregels zijn geïntroduceerd. Tot slot worden nu ook klantspecifieke prijzen geladen op product- en assortimentsniveau.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Prixos Shopware
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.