Samenwerking Hertz en Rent-a-skibox

completevakantieauto.nl

Autoverhuurbedrijf Hertz en webshop Rent-a-skibox zijn een samenwerking begonnen om de ideale vakantiehuurauto te creëren. Beide bedrijven hebben hun sterkte punten met elkaar gecombineerd; autoverhuur en autoaccessoires.  Onder de naam completevakantieauto.nl zullen zij hun nieuwe dienst aanbieden. Aan Sition is de eer om dit verhuurproces te ontwikkelen.

Gemakkelijk & compleet

Je gaat op vakantie met je gezin en wilt hiervoor een auto huren.  Je wilt ook je twee fietsen mee en een dakkoffer om alle spullen op te bergen. Al snel merk je dat je bij reguliere autoverhuursites moet veel bijbetalen per accessoire en dat er strenge regels aan zijn verbonden. Completevakantueauto.nl biedt uitkomst! Via deze site huur je een complete auto, zonder dat je hiervoor extra hoeft te betalen. Je kunt op 38 Hertz-punten  je huurauto ophalen. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt. Super handig!

Meer info?

Wil je nog meer weten over completevakantieauto.nl? Neem dan contact met ons op! Bel naar 073 71 10 333 of mail ons op info@sition.nl.

Recent Posts