De beste keuze voor online succes

Samenwerking Hertz en Rent-a-skibox

Pickware Partner

Autoverhuur en autoaccessoires: onder de naam completevakantieauto.nl bieden Hertz en Rent-a-skibox hun nieuwe dienst aan.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Autoverhuurbedrijf Hertz en webshop Rent-a-skibox zijn een samenwerking begonnen om de ideale vakantiehuurauto te creëren. Beide bedrijven hebben hun sterkte punten met elkaar gecombineerd; autoverhuur en autoaccessoires.  Onder de naam completevakantieauto.nl zullen zij hun nieuwe dienst aanbieden. Aan Sition is de eer om dit verhuurproces te ontwikkelen.

 

Gemakkelijk en compleet

Je gaat op vakantie met je gezin en wilt hiervoor een auto huren.  Je wilt ook je twee fietsen mee en een dakkoffer om alle spullen op te bergen. Al snel merk je dat je bij reguliere autoverhuursites moet veel bijbetalen per accessoire en dat er strenge regels aan zijn verbonden. Completevakantueauto.nl biedt uitkomst! Via deze site huur je een complete auto, zonder dat je hiervoor extra hoeft te betalen. Je kunt op 38 Hertz-punten  je huurauto ophalen. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt. Super handig!

 

Meer info?

Wil je nog meer weten over completevakantieauto.nl? Neem dan contact met ons op!

 

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.