Schadelijke software! Test je Magento webshop

test je webshop op schadelijke software

De Magento wereld staat op zijn kop. In september werd bekent dat er steeds meer dubieuze Magento extensies en plug-ins opduiken. Magento is open source software. Dit zorgt ervoor dat iedere developer eigen maatwerk plug-ins en extensies kan bouwen. Hoewel bijna alle developers van de Magento community zich inzetten om goede software te creëren, is er helaas ook schadelijke software ontwikkeld. 

Wat doen de plug-ins en extensies?

Magento heeft talloze plug-ins en extensies, waaronder een aantal met met onveilige software. Deze onveilige plug-ins en extensies zijn toegankelijk om te downloaden, maar doen echter niet wat ze beweren. Ze bevatten een Trojan Horse die ervoor zorgt dat betaalgegevens worden onderschept. Dit kan natuurlijk heel gevaarlijk zijn voor je klanten en je webshop.

Test je software

Sition gebruikt alleen rechtmatige Magento software en maatwerk Magento plug-ins. Ben je toch ongerust en wil je graag controleren of jouw webshop schadelijke software bevat? Test dan je Magento webshop via MageReport. MageReport is een website gemaakt door onze partner Byte. MageReport geeft snel inzicht in de veiligheid van je Magento software.

 

 

Recent Posts