Rapportage functie

Shopware 5.5 beidt nieuwe intelligente statistieken en reeds bestaande informatie is verreikt. Dit geeft nog beter inzicht in uw shop.

Nog sneller

Elesticsearch is nu ook in de backend geïntegreerd, deze techniek zorgt voor een aanzienlijk snellere backend. Daarnaast is ook het winkelmandje veel sneller geworden door een nieuw ontwerp.
Plug-ins van derden worden ‘OPEN’

Met Shopware 5.5 is versleuteling van de broncode met Ioncube verleden tijd. Dit betekend dat partners zoals Sition de volledige vrijheid krijgen om plug-ins te verbeteren of aan te passen op de wensen van de klant.

Eenvoudiger meertalig

Het was al mogelijk multi-shop te werken met shopware. In versie 5.5 is dit verder verbetert: Het is mogelijk categoriestructuren, formulieren, belastingtarieven voor alles shops her te gebruiken ipv te configureren per land. Dit lever vooral veel voordelen op tijdens het beheer van de shop.

Erp functionaliteiten
De ERP functionaliteiten zijn nog verder uitgebreid. De functies waren voor een ‘standaard’ pakket als shopware al uitmuntend. Nu is het nog makkelijker zonder ‘extra’ ERP systeem te werken. Daarnaast zijn ook de Point-of-Sale (POS) c.q. kassa mogelijkheden verder uitgebreid: standaard pinterminals zijn te gebruiken, ondersteuning voor klantkaarten en spaarsystemen zijn toegevoegd. Verder is ook het retourmanagement, etiketten drukken en pakbonnen maken verbetert.

Lees meer over shopware..

Recommended Posts