Shopware Community Day 2019

Shopware Community Day 2019


Zet gauw in je agenda: donderdag 23 mei 2019 – De Shopware Community Day 2019! De Shopware Community Day wordt jaarlijks gehouden en voorziet diverse e-commerce liefhebbers over heel Europa van informatie over de huidige staat en toekomst van de digitale commerce. Met duizenden bezoekers komen we bij elkaar op dit unieke e-commerce evenement en nemen we een kijkje in de technologische, wetenschappelijke en sociale trends die de e-commerce nazetten.

Sprekers


Tijdens de Community Day van Shopware kijken we uit naar meeslepende presentaties van internationale top sprekers uit diverse sectoren. Deze creatieve geesten bieden inspirerende lezingen op verschillende thematische podia en zullen de bezoekers doen verrijken met nieuwe inzichten vanuit verschillende perspectieven. Bezoekers krijgen een afgeronde mix aan onderwerpen van medewerkers en experts van externe én Shopware.

Netwerken


De Shopware Community Day staat in het teken van inspireren, informeren en verbinden. Dus ook na het informatieve programma kunnen bezoekers de dag beëindigen in een ontspannen sfeer, uiteraard onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. Gebruik de dag om nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk te vergroten en bestaande contacten te verbeteren. Tot slot wordt de avond feestelijk afgesloten met een aftershow.

Koop nu je tickets!


De kaartverkoop is begonnen. Koop je tickets snel en wordt onderdeel van de Shopware Community Day 2019. Wij, als Shopware Partner, zijn er natuurlijk bij! Meer informatie? Klik dan de button hieronder.

Shopware Community Day 2019

Visie


Naast de hoogwaardige sprekers, spannende presentaties en specialistische kennis, komt Shopware CEO Stefan Hamann met zijn langverwachte keynote speech. Tijdens deze speech krijg je het laatste nieuws van Shopware en een inzicht in de visionaire ideeën afkomstig uit het ecosysteem waarin Shopware zich momenteel begeeft.

Het hoofdthema van dit jaar is “Journeys”. Dit is ontstaan vanuit het doel van Shopware om iedereen van de Community te ondersteunen op hun individuele weg naar succes, ieders eigen “Journey”. Maak kennis met de nieuwste projecten en wissel ideeën uit, ontmoet nieuwe mensen en geniet van een gezellige, toffe dag.

Landschaftspark


Voor de Shopware Community Day 2019 keren we terug naar het Landschaftspark in Duisburg, Duitsland. Een prachtige, historische locatie met een perfecte balans in natuur en industriële cultuur. Tijdens de dag zal de ‘Kraftzentrale’ dienen als de hoofdlocatie van het evenement. Het biedt een enorme ruimte van maar liefst 6.000 m² aan indrukwekkende sfeer. De DEV Tracks zullen dit jaar plaatsvinden in de ‘Gebläsehalle’, om ruimte te maken voor nog meer innovatieve presentaties.

Shopware Community Day 2019

Landscape Park (Landschaftspark)
Emscherstraße 71
47137 Duisburg, Duitsland

Meer weten? Neem contact met ons op!