De beste keuze voor online succes

Shopware Community Day 2019

Shopware Community Day 2019

23 mei 2019 - SCD2019

Zet gauw in je agenda: donderdag 23 mei 2019 – De Shopware Community Day 2019! De Shopware Community Day wordt jaarlijks gehouden en voorziet diverse e-commerce liefhebbers over heel Europa van informatie over de huidige staat en toekomst van de digitale commerce. Met duizenden bezoekers komen we bij elkaar op dit unieke e-commerce evenement en nemen we een kijkje in de technologische, wetenschappelijke en sociale trends die de e-commerce nazetten.

Shopware Community Day 2019

Inspireren, informeren en verbinden is waar SCD voor staat

Sprekers
Netwerken
Shopware
E-commerce
Hapje & drankje

Wat gaan we doen?

Tijdens de Community Day van Shopware kijken we uit naar meeslepende presentaties van internationale top sprekers uit diverse sectoren. Deze creatieve geesten bieden inspirerende lezingen op thematische podia en zullen de bezoekers doen verrijken met nieuwe inzichten vanuit verschillende perspectieven.

De Shopware Community Day staat in het teken van inspireren, informeren en verbinden. Dus ook na het informatieve programma kunnen bezoekers de dag beëindigen in een ontspannen sfeer, uiteraard onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. 

Gebruik de dag om nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk te vergroten en bestaande contacten te verbeteren. Tot slot wordt de avond feestelijk afgelopen met een aftershow.

Koop nu je tickets!

Naast de hoogwaardige sprekers, spannende presentaties en specialistische kennis komt Shopware’s CEO Stefan Hamann met zijn langverwachte keynote speech. Tijdens deze speech krijg inzicht in de visionaire ideeën en het laatste nieuws van Shopware. Dit jaars hoofdthema is ‘Journeys’.

De kaartverkoop is begonnen. Koop je tickets snel en wordt onderdeel van de Shopware Community Day 2019. Wij, als Shopware Partner, zijn er natuurlijk bij! Meer informatie? Neem contact met ons op.

Shopware Community Day 2019

Wij, als Shopware Partner, zijn er natuulijk ook bij!

Shopware Community Day 2019

Landschaftpark - Duisburg

Voor de Shopware Community Day 2019 keren we terug naar het Landschaftspark in Duisburg, Duitsland. Een prachtige, historische locatie met een perfecte balans in natuur en industriële cultuur. Tijdens de dag zal de ‘Kraftzentrale’ dienen als de hoofdlocatie van het evenement. Het biedt een enorme ruimte van maar liefst 6.000 m² aan indrukwekkende sfeer. De DEV Tracks zullen dit jaar plaatsvinden in de ‘Gebläsehalle’, om ruimte te maken voor nog meer innovatieve presentaties.

Landscape Park (Landschaftpark), Emscherstraße 71, 47137 Duisburg.

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.