De beste keuze voor online succes

Shopware Community Day: Segway en Sition

Segway en Sition

Sition case ‘Segway’ als showcase op de Shopware Community Day van Shopware! 

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Afgelopen vrijdag (4 september 2015) werd in Duitsland de Shopware Community Day gehouden. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de (nieuwe) mogelijkheden van Shopware, praktische tips, innoverende ontwikkelingen en trends besproken. Ook Sition was hierbij aanwezig.  

 

Keynotes

Externe high-profile sprekers uit de e-commercebranche gaven lezingen, workshops of leidde paneldiscussies.  Er werd vooral aandacht gegeven aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Shopware 5 en Safeware AG. De lezing over Shopware 5 werd ondersteund door praktijkcases, waarbij iedere case liet zien wat de mogelijkheden zijn van Shopware 5 en hoe de webshops ingericht kunnen worden. Tijdens deze lezing werd ook een case van Sition gepresenteerd.

 

Segway, Shopware en Sition

Op dit moment werken wij aan een project voor Segway en maken daarvoor gebruik van Shopware. Voor Segway gaan wij aan de slag om de gebruiker een optimale ervaring te geven met ‘Emotional Shopping’, een van de innoverende functionaliteiten van Shopware 5. Ook werd onze case gebruikt op de Shopware Community Day om te laten zien hoe deze functionaliteit kan worden ingericht. Wij zijn daarom ook erg trots op het resultaat.

 

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.