Shopware Community Day: Segway en Sition

Shopware Community Day

Afgelopen vrijdag (4 september 2015) werd in Duitsland de Shopware Community Day gehouden. Tijdens dit jaarlijkse event worden de (nieuwe) mogelijkheden van Shopware, praktische tips, innoverende ontwikkelingen en trends besproken. Ook Sition was hierbij aanwezig.  

Keynotes

Externe high-profile sprekers uit de e-commercebranche gaven lezingen, workshops of leidde paneldiscussies.  Er werd vooral aandacht gegeven aan de  nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Shopware 5 en Safeware AG. De lezing over Shopware 5 werd ondersteund door praktijkcases. Elke case liet zien wat de mogelijkheden zijn van Shopware 5 en hoe webshops ingericht kunnen worden. Tijdens deze lezing werd ook een case van Sition gepresenteerd.

Case: Segway, Shopware en Sition

Sition werkt op dit moment aan een project voor Segway shopware en gebruikt hiervoor Shopware 5.1. Voor Segway gaan wij aan de slag om de gebruiker een optimale ervaring te geven met emotional shopping, een van de innoverende functionaliteiten van Shopware 5. Op de Shopware Community Day werd onze case gebruikt om de te laten zien hoe deze functionaliteit kan worden ingericht.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons project voor Segway en ben je heel nieuwsgierig naar het resultaat? Hou dan dit blog en onze social media in de gaten!

 

Recommended Posts