Shopware Enterprise

Shopware Enterprise


Shopware Enterprise is een extreem snel, krachtig en flexibel e-commerce platform voor jouw unieke bedrijfsmodel. Of je nu gericht bent op B2C of B2B, of een combinatie van beide, met Shopware Enterprise realiseer je beide bedrijfsprocessen binnen één systeemoplossing. Dit platform van Shopware biedt vele voordelen, welke wij voor jou op een rij hebben gezet!

Lage eigendoms- en implementatiekosten


 De functionaliteiten van de Shopware Enterprise licentie zorgen voor lage totale eigendomskosten (TCO – total cost ownership). Ook zorgen de korte time-to-market en het modulaire ontwerp ervoor dat de implementatiekosten laag zijn.

Uitbreidbare systeemarchitectuur


Doordat de architectuur van Shopware Enterprise schaalbaar is, kan jouw e-commerce oplossing meegroeien met het succes van jouw bedrijf. Daarnaast is door het modulaire platform maatwerk van dusdanige mate mogelijk om op deze manier complexe projecten te implementeren.

Krachtige oplossing in e-commerce


Doordat Shopware Enterprise een goed ontworpen, consistente oplossing biedt die door zijn hoge functionaliteit een extreem korte time-to-market mogelijk maakt, kunnen bedrijfsmodellen worden afgeleid van het standaardmodel. Dit resulteert uiteindelijk in een vermindering van looptijden en kosten van projecten.

Optimale veiligheid en persoonlijke ondersteuning


Doordat Shopware al bijna 20 jaar op de markt is, werken duizenden ontwikkelaars aan projecten in het ecosysteem. Elk jaar wordt 20% van de gehele omzet besteed aan de ontwikkeling van het Duitse e-commerce platform. Dit om te zorgen voor een optimale beveiliging van jouw webshop. Daarnaast biedt Shopware middels de Enterprise licentie ook persoonlijke ondersteuning tijdens de gehele duur van het project aan.

Download hier de Shopware Enterprise whitepaper.

Shopware Enterprise

B2B Suite


B2B Suite is een uitbreiding van Shopware Enterprise. De vaak complexe vereisten voor het representeren van B2B functies in e-commerce vragen een hoge mate van individualiteit en integratie met traditionele bedrijfsprocessen. Daarom is de B2B Suite ontworpen en ontwikkeld met die precieze taak in gedachten. Door uitbreiding met de B2B Suite zorg je voor een naadloze integratie van de B2B Suite in bestaande workflows en processen door het B2B framework.

De B2B Suite biedt een uitgebreide reeks functies zoals rechten en rolbeheer, budgettering en goedkeuringsprocessen. Maar de B2B Suite kan ook aangepast worden aan individuele behoefte van de klant, waarvan een aantal van deze functies worden aangeboden in de vorm van plugins. Deze, maar ook de vele andere functies van de B2B Suite, maken het een hoogwaardig raamwerk dat kan worden gebruikt voor het implementeren van individuele en complexe vereisten voor jouw B2B activiteiten.

Krachtig B2B framework met een uitgebreide functie set

Strakke controle van rechten en rolbeheer, budgettering en goedkeuringsprocessen

Hoge mate van integratie door de framework aanpak

Gerichte klantbenadering door een klant-specifieke prijsfunctie

Meer weten? Neem contact met ons op!

Onze projecten

Bij Sition hebben we inmiddels met trots zes Shopware Enterprise webshops weten te realiseren. Bekijk hier een aantal van onze Enterprise klanten; Of klik hier voor meer van onze Shopware referenties!