De beste keuze voor online succes

Realiseer je Shopware Enterprise webshop met Sition!

Shopware Enterprise

Shopware Enterprise

Shopware Enterprise is een extreem snel, krachtig en flexibel e-commerce platform voor jouw unieke bedrijfsmodel. Of je nu gericht bent op B2C of B2B, of een combinatie van beide, met Enterprise realiseer je beide bedrijfsprocessen binnen één systeemoplossing. Dit platform van Shopware biedt vele voordelen, welke wij voor jou op een rij hebben gezet!

Als Shopware Enterprise Partner hebben wij inmiddels met trots diverse Enterprise webshops weten te realiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Shopware Enterprise

Download hier de Shopware Enterprise whitepaper

Lage TCO
Uitbreidbare systeemarchitectuur
Krachtige eCommerce oplossing
Optimale veiligheid
Persoonlijke ondersteuning

Voordelen

De functionaliteiten van de Shopware Enterprise licentie zorgen onder andere voor lage totale eigendomskosten (TCO – total cost ownership). Ook zorgen de korte time-to-market en het modulaire ontwerp ervoor dat de implementatiekosten laag zijn.

Doordat de architectuur van Shopware Enterprise schaalbaar is, kan jouw e-commerce oplossing meegroeien met het succes van jouw bedrijf. Daarnaast is door het modulaire platform maatwerk van dusdanige mate mogelijk om op deze manier complexe projecten te implementeren.

De Enterprise editie is een goed ontworpen, consistente oplossing die door zijn hoge functionaliteit een extreem korte time-to-market mogelijk maakt. Daarom kunnen bedrijfsmodellen worden afgeleid van het standaardmodel. Dit resulteert uiteindelijk in een vermindering van looptijden en kosten van projecten.

Ieder jaar wordt 20% van de gehele omzet besteed aan de ontwikkeling van het platform. Dit om te zorgen voor een optimale beveiliging van jouw webshop. Ten slotte biedt Shopware middels de Enterprise licentie ook persoonlijke ondersteuning tijdens de gehele duur van het project aan.

B2B Suite

B2B Suite is een uitbreiding van Shopware Enterprise. De vaak complexe vereisten voor het representeren van B2B functies in e-commerce vragen een hoge mate van individualiteit en integratie met traditionele bedrijfsprocessen. Daarom is de B2B Suite ontworpen en ontwikkeld met die precieze taak in gedachten. Door uitbreiding met de B2B Suite zorg je voor een naadloze integratie van de B2B Suite in bestaande workflows en processen door het B2B framework.

De B2B Suite biedt een uitgebreide reeks functies zoals rechten en rolbeheer, budgettering en goedkeuringsprocessen. Maar de B2B Suite kan ook aangepast worden aan individuele behoefte van de klant, waarvan een aantal van deze functies worden aangeboden in de vorm van plugins. Deze, maar ook de vele andere functies van de B2B Suite, maken het een hoogwaardig raamwerk dat kan worden gebruikt voor het implementeren van individuele en complexe vereisten voor jouw B2B activiteiten.

  • Krachtig B2B framework met een uitgebreide functie set
  • Hoge mate van integratie door de framework aanpak
  • Strakke control van rechten en rolbeheer, budgettering en goedkeuringsprocessen
  • Gerichte klantbenadering door een klant-specifieke prijsfunctie
Shopware Enterprise

Sition is de eerste Shopware Enterprise Partner van Nederland

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.