Shopware komt met een nieuwe versie!

Update-information-to-Shopware-5-2_1280x1280

Shopware brengt deze maand een nieuwe versie uit: Shopware 5.2. Dit is meer dan alleen een release. Met de nieuwe versie wil Shopware haar laatste stap zetten in de richting van een open source oriëntering. Alle nieuwe functies en bijzonderheden van Shopware 5.2 worden hieronder kort toegelicht.

Technische verbeteringen

Met de nieuwe release van Shopware zullen alle SubShop licenties deel uitmaken van de kern van Shopware en worden deze gratis geïntegreerd.
Zodat de databases nog flexibeler worden, kan, door Shopware 5.2, op elke locatie in de backend een attribuutveld uitgebreid worden.
Een andere verbetering is het vernieuwde “Shopping Worlds”. Deze is ook geoptimaliseerd voor afzonderlijke apparaten zoals je tablet of smartphone.

Door de nieuwe update van Shopware zal het ERP systeem Pickware gratis te verkrijgen zijn en wordt het geïntegreerd in de edities Professional en Professional Plus.
Ook heeft Shopware een grote schoonmaak gehouden. In versie 5.2 zijn gereviseerde functies verwijderd en is de broncode geherstructureerd.

Gloednieuwe eigenschappen

Address management
Door het nieuwe address management wordt het steeds gemakkelijker om het afleveradres in te voeren en andere alternatieve adressen te beheren.

Connect
Connect biedt een platform aan fabrikanten, leveranciers en distributeurs waar zij met elkaar kunnen netwerken en van elkaars connecties kunnen profiteren.

Premium Plugin
De geheel vernieuwde Premium Plugin maakt het voor klanten mogelijk om hun producten zelf te creëren en deze te individualiseren.
Ook geeft Premium Plugin uitgebreid advies waarbij gebruik wordt gemaakt van de feedback van klanten met betrekking tot hun voorkeuren en wensen om op deze manier voor hen het juiste product te vinden.
Geleidelijk aan zal Shopware door hun nieuwe versie alle Premium Plugins ongecodeerd leveren. Dit zorgt ervoor dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het aanpassen van plugins.

Maak jij al gebruik van Shopware?

Wil jij graag gebruikmaken van een Shopware webshop en wil je hier graag wat meer over te weten komen? Dan kun je bij Sition terecht! Bel voor meer informatie (+31) 73 71 10 33 of stuur een mail naar info@sition.nl. Wij geven je graag een passend advies.

Recent Posts