De beste keuze voor online succes

Shopware Trainingen & Cursussen

Shopware

Waarom Sition?

Sition heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van e-commerce en is uitgeroepen tot de nummer één Shopware Partner van de Benelux. Omdat wij onze kennis graag met jou willen delen, organiseren wij elke maand verschillende Shopware trainingen. Wij zijn daarom ook officieel Shopware cursus partner. Leer alle kneepjes van het vak en krijg tips om het maximale uit je webshop te halen. Afhankelijk van je ervaring met Shopware bieden wij je een passende training aan. We organiseren ook cursussen op maat en aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Shopware

Sition is een officiële Shopware cursus partner

Shopware

Webshop Beheer

Ben jij nieuw in Shopware en wil je meer weten over het inrichten van webshops? Of ben je geïnteresseerd in de marketingmogelijkheden? De Shopware training Webshop Beheer leert je alles over hoe je een Shopware webshop het beste kunt beheren en inrichten.

Installatie en Optimalisatie

Wil jij meer halen uit je webshop en je webshop optimaliseren? Of wil je je kennis verbreden op gebied van Shopware? De Shopware training Installatie en Optimalisatie geeft je meer inzicht in de geavanceerde instellingen van Shopware en hoe je je webshop kunt perfectioneren.

Thema/Template

Wil jij de look & feel van je Shopware webshop aanpassen? Of wil je meer weten over Shopware thema’s? De Shopware cursus Thema/Template leert je hoe je verschillende thema’s kan toepassen op jouw webshop.

Een prachtige locatie, binnen de Gruyterfabriek

Sition

Alle cursussen beginnen om 9:00 en eindigen om 17:00. In de middag nemen we de tijd om te lunchen. De cursussen worden gegeven in de inspirerende Gruyterfabriek in Den Bosch. De Gruyterfabriek is gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. Neem contact met ons op!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.