De beste keuze voor online succes

Pickware, hét ERP systeem van Shopware

Pickware

Wat is Pickware?

Pickware is hét ERP systeem van Shopware met een kassa oplossing en warehouse management. Het biedt jou fundamentele ERP-functies aan in de backend van jouw shop. Het systeem is direct en gratis geïntegreerd in de Professional en Professional Plus edities van Shopware. Alle data wordt centraal gemanaged in jouw Shopware webshop. Kortom, het zorgt er voor dat veel overbodig werk uit handen wordt genomen. De kassa is direct gekoppeld aan de webshop waardoor je zowel online als offline met dezelfde product-en klantgegevens werkt.

Pickware

Pickware is het officiële ERP systeem van Shopware

Inkoop en order management
Voorraad management
Retouren
Logistiek
Rapportage omzet

Kenmerken

Inkoopmanagement: 
Producten kunnen worden gekoppeld aan leveranciers en bestellingen kunnen gemakkelijk opnieuw worden gedaan.

Voorraadbeheer:
Of het nu de ontvangst van goederen is of het handmatig wijzigen van de inventaris: iedere beweging van een product is aangemeld met een type, tijdsdrempel en medewerker wie de wijzigingen heeft aangebracht.

Overige functies:
Het beschikt over meerdere overige functies, waaronder het automatisch aanmaken en verzenden van facturen en het verkrijgen van evaluaties.

Mogelijkheden

Pickware heeft diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het ERP systeem is bijvoorbeeld uit te breiden met Pickware Mobile, Pickware POS en andere plugins. Voor de gehele periode van magazijn tot aan het punt dat het product verkocht wordt, zijn tools beschikbaar.

Pickware mobile
Met haar barcode scanner staat Mobile in het middelpunt. Dankzij de hoge mate van automatisering worden dagelijkse werkzaamheden in het magazijn door deze functionaliteit vergemakkelijkt en versneld.

Pickware POS
Het Pickware kassasysteem – daarmee kun je eenvoudig producten direct uit jouw webshop in jouw winkel verkopen. Dit betekent ten eerste dat je alle goederen- en verkoopproblemen centraal in éé systeem kunt bezichtigen, foutgevoelige synchronisatieprocessen kunt voorkomen en tot slot twee keer de gegevensopslag kunt besparen. Kortom, het biedt vele voordelen voor jouw webshop:

  • Directe communicatie met de webshop
  • Kortingen in de winkel zijn gelijk aan de webshop
  • Pick-up in store mogelijkheid;
  • Bonus punten online en offline geldig;
  • Online gekochte cadeaubonnen bruikbaar in de winkel;
  • Klanten hebben overzicht in zowel offline als online orders.

Kom langs bij Sition voor onze demo!

Pickware

Sition is Pickware Partner

Ben je op zoek naar een webshop met geïntegreerde kassa oplossing? Wij helpen je graag verder. Sition is een Pickware partner en daarom hebben wij een demo opstelling klaar staan waarmee we je graag laten zien wat Pickware voor je kan betekenen. Diverse klanten zijn je reeds voor gegaan en werken met plezier met Shopware en Pickware. Vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet. Laat het ons weten en wij gaan kijken hoe we je kunnen helpen.

Scroll Up