Pickware

Pickware


Pickware, hét ERP systeem van Shopware, biedt jou fundamentele ERP-functies aan in de backend van jouw shop. Het systeem is direct en gratis geïntegreerd in de Professional en Professional Plus edities van Shopware. Een van de vele voordelen is dat alle data centraal in jouw Shopware webshop wordt gemanaged. Kortom, het zorgt er o.a. voor dat veel overbodig werk uit handen wordt genomen. Omdat deze dus direct gekoppeld is aan de backend, wordt er altijd gewerkt met actuele data. Daardoor zorgt het systeem voor een naadloze synchronisatie in onder andere prijzen, klantdata en voorraad!

Kenmerken


Inkoopmanagement

Producten kunnen worden gekoppeld aan leveranciers en bestellingen kunnen gemakkelijk opnieuw gedaan worden.

Voorraadbeheer

Of het nu de ontvangst van goederen is of het handmatig wijzigen van de inventaris: iedere beweging van een product is aangemeld met een type, tijdsdrempel en medewerker die de wijzigingen heeft aangebracht.

Overige functies

Het beschikt over meerdere overige functies, waaronder het automatisch aanmaken en verzenden van facturen en het verkrijgen van evaluaties.

Mogelijkheden


Pickware heeft diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het ERP systeem is bijvoorbeeld uit te breiden met Pickware Mobile, Pickware POS en andere plugins. Voor de gehele periode van magazijn tot aan het punt dat het product verkocht wordt, zijn tools beschikbaar.

Pickware Mobile

Met haar barcode scanner staat Mobile in het middelpunt. Dankzij de hoge mate van automatisering worden dagelijkse werkzaamheden in het magazijn door deze functionaliteit vergemakkelijkt en versneld.

Pickware POS

Het Pickware kassasysteem – daarmee kun je eenvoudig producten direct uit jouw webshop in jouw winkel verkopen. Dit betekend ten eerste dat je alle goederen- en verkoopproblemen centraal in één systeem kunt bezichtigen, foutgevoelige synchronisatieprocessen kunt voorkomen en slot twee keer de gegevensopslag kunt besparen. Kortom, het biedt vele voordelen voor je webshop:

  • Directe communicatie met de webshop;
  • Kortingen in de winkel zijn gelijk aan de webshop;
  • Pick-up in store mogelijkheid;
  • Bonus punten online en offline geldig;
  • Online gekochte cadeaubonnen bruikbaar in de winkel;
  • Klanten hebben overzicht in zowel offline als online orders.

Live Test Demo


Sition is nu enige tijd officieel Pickware Partner. Evenals Shopware Partner is Sition de eerste Nederlandse partij die deze samenwerking aan is gegaan. Daardoor beschikken wij over meerdere realisaties op het gebied van Pickware. Binnen ons kantoor zijn we daarom ook in het bezit van een live test demo, waarvoor we je natuurlijk graag uitnodigen het eens eigenhandig uit te proberen! Vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan niet. Laat het ons weten en wij gaan kijken hoe we je kunnen helpen.

Geïnteresseerd?


Heb jij een Shopware webshop en ben jij geïnteresseerd? Of heb jij nog geen Shopware shop maar is je interesse nu juist gewekt? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen! Wij zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar: +31 (0) 73 7110 333.