Pickware


 De nieuwe Shopware ERP-systeem, Pickware, biedt jou fundamentele ERP-functies aan in de backend van jouw Shopware shop.
Het systeem is direct en gratis geïntegreerd in de Professional en Professional Plus edities van Shopware 5.2.
Een van de vele voordelen van Pickware is dat alle data centraal in jouw Shopware shop wordt gemanaged.
Kortom: Pickware zorgt ervoor dat veel overbodig werk uit handen wordt genomen.

 Kenmerken Pickware


Inkoopmanagement

Met Pickware kunnen producten gekoppeld worden aan een leverancier en kunnen bestellingen gemakkelijk opnieuw gedaan worden.

Voorraadbeheer

Of het nu de ontvangst van goederen is of het handmatig wijzigen van de inventaris: Elke beweging van een product is aangemeld met een type, tijdsdrempel en medewerker die de wijzigingen heeft aangebracht.

Overige functies

 Zoals het automatisch aanmaken en verzenden van facturen en het verkrijgen van evaluaties.

Features


Pickware heeft verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Zo is het ERP systeem uit te breiden met Pickware Mobile, Pickware POS en andere plugins. Allerlei tools zijn beschikbaar voor de periode van dat een product uit het magazijn wordt gehaald tot aan het punt dat het product wordt verkocht.

Pickware Mobile

Pickware Mobile is met haar barcode scanner het middelpunt van Pickware. Door de hoge mate van automatisering worden dagelijkse werkzaamheden in het magazijn door deze functionaliteit vergemakkelijkt en versnelt.

Pickware POS

Met Pickware POS, het kassasysteem van Pickware, kun je eenvoudig producten direct uit jouw webshop in uw winkel verkopen.

Het gebruik van Pickware POS kassasysteem voor uw webshop geeft veel voordelen: directe communicatie met de webshop, kortingen in de winkel gelijk aan de webshop, pick-up in store mogelijkheid, bonus punten online en offline geldig, online gekochte cadeaubonnen bruikbaar in de winkel, klanten hebben een overzicht van offline en online orders.

Geïnteresseerd?


Heb jij een Shopware webshop en ben jij geïnteresseerd in deze koppeling met Pickware? Of heb jij nog geen Shopware shop maar is je interesse nu gewekt om een Shopware webshop te realiseren mét Pickware? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen! Wij zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar: +31 (0) 73 7110 333.