De beste keuze voor online succes

Shopware koppelingen

Shopware koppelingen

Plugins en ERP koppelingen

Het voordeel van Shopware is dat het een open-source systeem is waardoor je jouw webshop volledig naar wens kan aanpassen. Sition heeft meerdere gebruiksvriendelijke Shopware plug-ins en ERP koppelingen ontwikkeld die veel werk uit handen nemen. Wil jij meer informatie over onze Shopware koppelingen en plug-ins of heb je een speciaal verzoek? Wij ontwikkelen graag koppelingen voor jou op maat.

PostNL Adapter
Exact Online
Betaal plug-ins
SW retail
OroCRM
SAP Business One
Sooqr
Quantore

Wij ontwikkelen koppelingen op maat van magazijn koppelingen, betaalsystemen, ERP tot CMS

Shopware
Shopware koppelingen

PostNL Adapter

In samenwerking met Pickware hebben wij een koppeling gerealiseerd met PostNL. De PostNL Adapter zorgt er onder andere voor dat jouw webshop rechtstreeks verbonden is met met de label webservice van PostNL. Verzendlabels maak je snel en gemakkelijk aan waarna deze ook direct als pdf in de backend gedownload kunnen worden. Daarnaast heeft de PostNL Adapter meer features:

  • Het ondersteunt alle PostNL producten zoals standaard levering en levering bij de buren.
  • De trackingcodes zijn direct in het orderoverzicht te vinden.
  • Je kunt 11 labels per order aanmaken.
  • Gemakkelijke verzending van retourlabels naar klanten.
  • Je kunt gelijktijdig meerdere labels aanmaken voor verschillende orders.
  • Je kunt de adapter voor elke subshop apart configureren.
  • Er is een automatische, configureerbare verzendmelding inclusief PostNL tracking link beschikbaar.
Shopware koppelingen

Exact Online

Met onze Exact Online koppeling kunnen verkopen nu gelijk doorgevoerd worden in uw administratie. De koppeling biedt namelijk een volledig geautomatiseerde uitwisseling van gegevens. Lees verder over onze Shopware Exact Online koppeling.

Shopware payment plug-ins

Shopware betaal plug-in

Voor online betaaloplossingen zijn gebruiksvriendelijke betaal plug-ins beschikbaar. Vanzelfsprekend kan de Ideal issuer als in de Shop geselecteerd worden. Als er een foutje gemaakt wordt, zorgt ‘keep the cart’ ervoor dat men opnieuw met een volle winkelwagen een andere methode kan selecteren.

Shopware koppelingen

SW retail

Met deze koppeling integreer je jouw kassasysteem volledig met Shopware. Meer informatie? Klik dan hier: SW-retail plug-in voor Shopware. 

Shopware koppelingen

OroCRM

OroCRM is een nieuw open source systeem voor het behouden en bijhouden van klantrelaties, ontwikkelt door de oprichters van Magento. Het is een managementsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan webshops, websites of andere boekhoudingssystemen. Het is een vervanging van Excel en een handige tool voor relatiemanagement en takenbeheer om een 360 graden beeld van jouw klant te krijgen. Met OroCRM heb je de volledige controle over hoe jij jouw klanten beheert.

Petrol Industries Shopware

Wil jij meer informatie over onze Shopware koppelingen en plugins? Neem contact met ons op!

Humanoid Shopware
Shopware koppelingen

SAP Business One

De SAP Business One koppeling met Shopware is dé oplossing om de SAP Business backoffice samen te voegen met jouw Shopware webshop. De koppeling zorgt er namelijk voor dat jouw verkoop-, product- en voorraadinformatie van jouw Shopware shop automatisch wordt gesynchroniseerd met SAP backoffice.

Shopware koppelingen

Sooqr

Met Sooqr vinden je klanten jouw producten, we noemen het geen ‘zoeken’. Je kunt deze plug-in downloaden: Sooqr site search plug-in voor Shopware
Shopware koppelingen

Quantore

Quantore verzorgt als groothandelsmerk de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Als gevolg van onze Shopware & Quantore koppeling is het mogelijk om producten te importeren, inclusief afbeeldingen. Zorgt het onder andere voor het automatisch doorsturen van orders naar Quantore, inclusief status updates en de mogelijkheid tot het instellen van staffels. Geeft het een automatische bewerking van voorraadbeheer en tot slot het eenmalig instellen van een categorie koppeling naar de webshop.

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.