Shopware Koppelingen


Het voordeel van Shopware is dat het een open-source systeem is waardoor je jouw webshop volledig naar jouw wensen kan aanpassen. Sition een aantal gebruiksvriendelijke Shopware plug-ins en ERP koppelingen ontwikkeld die veel werk uit handen nemen en conversieverhogend zijn.

Shopware koppelingen

PostNL Adapter


 In samenwerking met Pickware hebben wij een koppeling gerealiseerd met PostNL. De PostNL Adapter zorgt er onder andere voor dat jouw webshop rechtstreeks verbonden is met met de label webservice van PostNL. Verzendlabels maak je snel en gemakkelijk aan waarna deze ook direct als pdf in de backend gedownload kunnen worden.
Daarnaast heeft de PostNL Adapter meer features:

  • Het ondersteunt alle PostNL producten zoals standaard levering en levering bij de buren.
  • De trackingcodes zijn direct in het orderoverzicht te vinden.
  • Je kunt 11 labels per order aanmaken.
  • Gemakkelijke verzending van retourlabels naar klanten.
  • Je kunt gelijktijdig meerdere labels aanmaken voor verschillende orders.
  • Je kunt de adapter voor elke subshop apart configureren.
  • Er is een automatische, configureerbare verzendmelding inclusief PostNL tracking link beschikbaar.

Exact Online


Met onze Exact Online koppeling kunnen verkopen nu gelijk doorgevoerd worden in uw administratie. De koppeling biedt een volledig geautomatiseerde uitwisseling van gegevens. Lees verder over onze Shopware Exact Online koppeling.

Shopware koppelingen
Shopware koppelingen

 Shopware betaal plugin


Voor Multisafepay, Pay & Mollie, Buckaroo zijn gebruiksvriendelijke betaal plug-ins beschikbaar.  Vanzelfsprekend kan de Ideal issuer als in de Shop geselecteerd worden. Als er een foutje gemaakt wordt, zorgt ‘keep the cart’ ervoor dat men opnieuw met een volle winkelwagen een andere methode kan selecteren.

OroCRM


OroCRM is een nieuw opensource systeem voor het behouden en bijhouden van klantrelaties. Ontwikkeld door de oprichters van Magento. Het is een managementsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan webshops, websites of andere boekhoudingssystemen. Het is een vervanging van Excel en een handige tool voor relatiemanagement en takenbeheer om een 360 graden beeld van jouw klant te krijgen. Met OroCRM heb je de volledige controle hoe jij jouw klanten beheert.

Shopware koppelingen
Shopware koppelingen

SW retail


Met deze koppeling integreert u uw kassa systeem volledig met Shopware. Klik hier voor meer informatie over de SW-retail plug-in voor Shopware. 

SAP Business One


De SAP Business One koppeling met Shopware is dé oplossing om de SAP Business backoffice samen te voegen met jouw Shopware webshop. De koppeling zorgt ervoor dat jouw verkoop-, product- en voorraadinformatie van jouw Shopware shop automatisch wordt gesynchroniseerd met SAP backoffice.

SAP-B1-Logo1
Shopware koppelingen

Sooqr


Met Sooqr vinden uw klanten uw producten, we noemen het geen ‘zoeken’. U kunt deze plug-in downloaden:  Sooqr site search plug-in voor Shopware

Meer informatie?


Wil jij meer informatie over onze Shopware koppelingen en plug-ins, staat jouw koppeling er niet tussen of heb je een speciaal verzoek? Wij ontwikkelen graag koppelingen voor jou op maat. Of het nu gaat om magazijn koppelingen, betaalsystemen, ERP of CMS.

Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 073 7110 333.