Sition op Webwinkel Vakdagen

Sition staat 21 en 22 januari op de Webwinkel Vakdagen als  Shopware partner. Shopware is de grootste webwinkel software producent van Duitsland! Tijdens de Webwinkel Vakdagen geven wij ook een voorproefje van ons nieuwe product: DisplayTouch.

Shopware

Shopware AG is een van de marktleidende producenten van webshopsystemen in Duitsland. Als onafhankelijk bedrijf dat wordt gefinancierd uit eigen vermogen, ontwikkelen wij topkwaliteit software op locatie, en werken wij nauw samen met de klant en onze partners om dit product te perfectioneren. Klik hier voor meer informatie over Shopware.

DisplayTouch

Displaytouch maakt interactieve narrowcasting mogelijk. Met DisplayTouch kun je diverse video’s en afbeeldingen elkaar laten afwisselen. Elke video of afbeelding kun je afzonderlijk linken aan verschillende (online) media. Met een druk op het scherm ga je naar websites, webshops, social media of webapplicaties. Het is gemakkelijk in gebruik en op afstand te besturen. Kijk op www.displaytouch.nl voor meer informatie.

Kom langs!

Nieuwsgierig naar Shopware of DisplayTouch? Kom langs en voeg ons toe aan je beursplan! We zijn te vinden op stand nummer A35. Kijk op www. webwinkelvakdagen.nl voor meer informatie over de beurs.

Recent Posts