De beste keuze voor online succes

Sooqr & Sition introduceren de Sooqr Search Plug-in

Sooqr Search plug-in

Download nu de Sooqr Search plug-in voor Shopware in de Shopware Store!

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

De laatste tijd zijn wij, samen met Sooqr, druk bezig geweest met het realiseren van een plugin voor Shopware. En eindelijk is het zo ver: De Sooqr Search plug-in is nu beschikbaar in de Shopware store!

 

Maak het zoeken in jouw webshop makkelijker

De kracht van Sooqr Search ligt in een complexe functie die juist eenvoudig is gemaakt. Door een complexe algoritme, het juiste gebruik van eigenschappen en een onmiddellijk resultaat, biedt Sooqr de beste resultaten voor de zoekopdrachten van jouw bezoekers. De Sooqr Search plug-in zorgt hierdoor voor meer conversie want: als ze hun gewenste product niet kunnen vinden, zullen ze deze ook niet kopen.

 

Hulp van een developer? Niet nodig!

Met deze plugin hebben we het mogelijk gemaakt dat jij, als webshopeigenaar, Sooqr Search zelf kunt installeren en een account aan te maken. Dit zonder dat je de hulp nodig hebt van een developer.

 

Interesse in onze Sooqr Search Plug-in voor Shopware?

De plug-in is te downloaden in de Shopware Store. Heb je toch vragen over de plug-in, of heb je hulp nodig bij de installatie? Schroom niet en neem contact met ons op!

 

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.