De beste keuze voor online succes

Stage Web Development

Altijd al je eigen webapplicatie willen bouwen en ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage? Stuur dan je CV en motivatie naar info@sition.nl en solliciteer! 

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Stage bij Sition?

Wij zijn een innovatief e-commercebureau met een focus op maatwerk (web)applicaties en webshops. Wij werken voor diverse klanten, geven cursussen en staan op allerlei beurzen in Nederland. We participeren in start-ups en ontwikkelen vernieuwende applicaties.

We zijn een jong bedrijf en zitten niet graag stil. Wanneer je bij Sition stage loopt werk je vanuit het mooie Gruyterfabriek in Den Bosch. Je ontwikkelt je talenten en hebt de regie over eigen werk. We zorgen voor een relaxte werksfeer en maken tijd voor gezelligheid.

Tijdens je stage bij Sition houd jij je o.a. bezig met het ontwikkelen van een maatwerk klusplatform voor een innovatieve start-up. Waarvan jij het platform zal opleveren als eindproduct ten einde van je stageperiode. De ontwikkeling van het platform is bestaande uit backend en front-end werk. Hiervoor zul jij nieuwe features ontwikkelen en uitwerken. De focus ligt hierbij op een optimale gebruikerservaring.

Daarnaast werk jij samen met je collega’s en stagebegeleider aan het ontwikkelen en realiseren van webapplicaties en e-commerce sites voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat deze goed in elkaar zitten en denk je na hoe je deze zou kunnen verbeteren. Verder voer je aanpassingen aan zowel bestaande webshops als -applicaties door en los je acute problemen op. Hierdoor heb je regelmatig klantencontact en zorg je voor een kennisdeling binnen het team.

Maar geen zorgen, je zult veel samenwerken. Mocht je ergens tegenaan lopen of hulp nodig hebben, dan zit er altijd iemand vlakbij om je te helpen. Tot slot werken wij aan de hand van de Scrum methode en verdelen daardoor ons werk op in diverse sprints. Na iedere sprint wordt een product opgeleverd. Meer weten over Sition? Lees verder!


Dit ben jij!

 • Je bent leergierig
 • Je weet altijd een gepast oplossing te vinden bij uitdagingen
 • Code zit je in het bloed
 • Je hebt kennis van JavaScript, PHP, MySQL en HTML/CSS
 • Ervaring met Laravel / Symfony


Wat je van ons mag verwachten

 • Een eerlijke stagevergoeding
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen input
 • Prettige werkomgeving met gezellige collega’s
 • Teamborrels!
 • De mogelijkheid om jouw talenten verder te ontwikkelen
 • 20 jaar kennis en ervaring in het vakgebied
 • Bereikbaarheid met het OV


Wij zijn Sition!

Sition is een e-commercebureau in ’s-Hertogenbosch gespecialiseerd in het ontwikkelen/realiseren van Shopware en Magento webshops, webapplicaties en websites. Wij werken samen met vele toonaangevende webshops en leveren hoogwaardige diensten. We kijken altijd naar de mogelijkheden en schrikken niet af van een uitdagende case. Als nummer één Shopware partner van Nederland bieden wij veel ervaring en kennis op het gebied van e-commerce. En dat delen wij graag met jou!

Met een hecht team van gecertificeerde developers (back-end & frontend), designers, consultants en marketeers proberen wij continue onze diensten te verbeteren door middel van innovaties binnen ons vakgebied.

Naast onze reguliere diensten ontwikkelen wij eigen applicaties op gebied van e-commerce en niche-markten. We kijken naar wat past bij onze klanten en bieden een maatwerk oplossing. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en streven naar kwaliteit. We ontwikkelen samen met de klant een eindproduct waar we beide trots op kunnen zijn.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.