Onze technieken

Een webshop staat nooit op zichzelf maar is altijd een onderdeel binnen de e-commerce keten van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop optimaal gekoppeld wordt aan al jouw systemen.  Onze specialisatie is het bouwen van webshops met Shopware en Magento die optimaal gekoppeld worden om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Met meer dan 20 jaar ervaring in e-commerce is geen uitdaging te groot! 

Technieken

Shopware is een e-commerce platform geschikt voor B2B & B2C met een sterke focus op marketing en beleving tijdens het shoppen. Het biedt alles wat je van een e-commerce pakket mag verwachten maar dan met een hoop unieke features. Shopware is zeer flexibele inzet baar als ‘cloud’ oplossing maar ook volledig gepersonaliseerd als ‘on-premise’ inzetbaar.

Magento staat bekend om het kunnen meegroeien met de behoefte. Een perfect platform voor bedrijven die voorop willen lopen in de razendsnelle e-commerce wereld.

Akeneo is intuïtieve software voor je Product Informatie Management (PIM). Met dit pakket beheer en structureer je productinformatie op een centrale plek.

Een webshop staat nooit op zichzelf maar is altijd een onderdeel binnen de e-commerce keten van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop optimaal gekoppeld wordt aan al jouw systemen. Wij koppelen o.a. op basis van het Alumio iPaas oplossing.

Bij Sition nemen we de realisatie van het e-commerce platform uit handen: Design, Realisatie, Integratie, Optimalisatie & Beheer.