Wij zijn op zoek naar jou!


Solliciteer op de vacature front-end developer/designer

32-40 uur per week

Word jij blij van strakke webdesigns en kan je deze ook realiseren? Ontwerp jij graag mooie interfaces, portals, sites en shops? Heb jij verstand van media design én van grafisch vormgeven? Dan zoeken wij jouw creatieve geest!

Functieomschrijving


Als front-end developer/designer bestaat jouw takenpakket niet alleen uit het maken van designs maar ook het bouwen van het ontwerp. Je zult onder andere werken met Magento, Shopware en maatwerk frameworks zoals Laravel & Twitter Bootstrap. Samen met je collega’s werk je aan projecten voor onze klanten én voor onze eigen start-ups. Hierdoor maak je de meest uiteenlopende designs. Elk project is anders en vereist een nieuwe invalshoek. Je werk is daardoor gevarieerd en zal nooit vervelen.

We geven je veel artistieke vrijheid en juichen nieuwe ideeën toe. Je zult zelfstandig eigen designs uitwerken die je aan de hand van de wensen van de klant zal opstellen. Daarna ga je het design realiseren door het om te zetten naar front-end. Tegelijkertijd zal je ook veel samenwerken met onze webdevelopers en specialisten. Tot slot heb je klantcontact en ga je mee naar klantgesprekken om je designs af te stemmen. Je wordt namelijk van begin tot eind betrokken bij onze projecten.

Jouw skills

Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Je weet de weg in HTML5, CSS2/3, Javascript en jQuery

Ook Photoshop en Illustrator zijn jou niet vreemd

Je hebt gewerkt met LESS of SASS

Kennis van PHP en MySQL is een pré

Affiniteit (en ervaring) met e-commercepakketten zou heel fijn zijn

Ons aanbod

Een prima salaris, gebaseerd op je opleidingsniveau en ervaring.

Veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor input.

Prettige werkomgeving met gezellige collega’s.

Hecht team en teamborrels.

Leuke cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen

Mooie werkplek in de Gruyterfabriek in Den Bosch

Over Sition


Wij zijn een innovatief internetbureau met de focus op maatwerk (web)applicaties en webshops. We werken voor diverse klanten, geven cursussen en staan op allerlei beurzen in Nederland. Daarnaast participeren wij in start-ups en ontwikkelen wij vernieuwende applicaties op eigen initiatief.

We werken vanuit de mooie Gruyterfabriek in Den Bosch. Bij ons ontwikkel je je talenten verder en heb je de regie over je eigen werk. We zorgen voor een relaxte werksfeer en veel gezelligheid. Kom jij ons team versterken?

Solliciteren?


 Ben jij wat we zoeken? Solliciteer dan op de vacature front-end developer/designer Den Bosch. Je kunt direct solliciteren via het online sollicitatieformulier. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Je kunt Dennis bereiken op 073 – 71 10 333.