Online Marketing


Sition kan de vindbaarheid van jouw site verbeteren door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en het opzetten van advertentiecampagnes (SEA). Wij zijn gecertificeerd Google Partner. Met Google Adwords en Analytics analyseren wij jouw campagnes en site om (concrete) verbeterpunten voor te stellen. Hierdoor wordt jouw positie in zoekmachines steeds beter en word je sneller gevonden door jouw (potentiële) klanten. Tot slot maken we de klanten die je al hebt verworven, nog enthousiaster over je site door middel van e-mailmarketing. Dit alles is onderdeel van onze Online Marketing.

google-partner-12

SEO & SEA


SEO

De ranking van je site wordt bepaald door verschillende factoren. Om te bepalen op welk gebied je site nog kan verbeteren, doen we een analyse. Tijdens deze analyse kijken wij naar de techniek, je gebruikte trefwoorden en content op je site. Door middel van  zoekmachine optimalisatie (SEO, Search Engine Optimalisation) voeren wij concrete aanpassingen door of adviseren wij vervolgstappen die ervoor zorgen dat jouw site een hogere ranking krijgt.

SEA

Naast het optimaliseren van je site, kun je ook adverteren op zoekmachines. Door gerichte zoekmachine advertenties (SEA, Search Engine Advertising) te plaatsen kan je de zichtbaarheid op zoekmachines aanzienlijk verhogen. Bij SEA voeren wij een analyse uit op basis van het zoekgedrag en gebruikte trefwoorden in zoekmachines. Hierdoor kunnen wij gerichte advertenties opstellen zodat je altijd je doelgroep bereikt.

Google Analytics


Waar komen zoekers je site binnen? Welke pagina wordt het vaakst bezocht? Hoe lang blijven bezoekers op je site? Hebben de nieuwe (reclame)campagnes gewerkt en geleid tot conversie? Dit zijn heel belangrijke vragen. Met Google Analytics kijken wij naar het gedrag van de bezoekers op jouw website of webshop. Aan de hand van onze analyses, metingen en tests, kunnen wij je adviseren hoe jij jouw site en campagnes kunt verbeteren. Hierdoor kun je beter inspelen op jouw bezoekers en ervoor zorgen dat je meer rendement uit je site haalt. De voortgang van jouw site koppelen we periodiek aan je terug in de vorm van rapportages. Op deze manier heb je altijd inzicht in de huidige status van je site.

analytics-small

E-mailmarketing


Het behouden van bestaande klanten is minstens zo belangrijk als het werven van nieuwe. Met e-mailmarketing maak je van je huidige klanten trouwe fans. Door regelmatig via e-mail contact op te nemen met klanten, wordt de klantloyaliteit vergroot en kunnen er nieuwe klanten geworven worden.

De ranking van jouw platform is afhankelijk van diverse factoren. We voeren een SEO-scan uit om te onderzoeken welke onderdelen nog meer optimaal kunnen worden gemaakt. Zowel aanpassingen van technische aard als wijzigingen die meer op de content gericht zijn, implementeren wij direct in jouw website of webshop. SEO-optimalisatie is geen eenmalige actie, maar een continu proces. Voor maximaal online resultaat zijn wij graag jouw partner in dit traject.

Sition werkwijze


  • Doelen bepalen

  • Trefwoorden analyse

  • Interne analyse

  • Externe analyse

  • Optimalisatie

Samenwerken?

Wij horen graag je ideeën en beantwoorden al je vragen