De beste keuze voor online succes

Webwinkel Vakdagen 2018 met Sition!

webwinkel vakdagen 2018

Je vindt ons bij de Shopware stand, nummer 268, als Shopware Partner. Kom langs voor al je vragen!

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

Op woensdag 24 en donderdag 25 januari is het weer zo ver. De Webwinkel Vakdagen 2018 vindt plaats! Wij zijn hier voor de vierde keer op rij aanwezig als Shopware Solution Partner.

 

Shopware

Shopware is een Duitse fabrikant van een open source e-commerce software en is op dit moment het meest populaire systeem in Duitstalig Europa. Ook in Nederland wordt Shopware steeds populairder en wordt gezien als dé vervanger van Magento. Dit komt door de gebruiksvriendelijkheid in de backend maar ook door haar unieke wijze om in de frontend een ‘verhaal’ te vertellen met jouw online winkel.
Wij zijn een van de eerste officiële Solutions Partners in Nederland met ruime ervaring in het ontwikkelen van Shopware webshops voor bijvoorbeeld Imps&Elfs, Koppen Speelgoed en The Make Up Spot. Maar ook maken wij diverse plug-ins en maatwerk oplossingen.

 

Waar zijn we te vinden?

Tijdens de Webwinkel Vakdagen zijn aanwezig als Shopware Solution Partner. Je kunt ons vinden bij stand 268, de Shopware stand. Hier staan wij voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden over de gebruiksvriendelijke Duitse platform Shopware! Zien we je daar?

 

webwinkelvakdagen plattegrond

 
Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!
Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.