De beste keuze voor online succes

Sition heeft al meer dan 20 jaar ervaring in e-commerce

Shopware

Webshops

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van Shopware en Magento webshops. Deze webshops worden gekenmerkt door de open source technologie in combinatie met vooruitstrevende mogelijkheden. Dit geeft verkopers de controle over beheer van hun online shop. Wij bouwen webshops op maat en ondersteunend aan de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf. We denken met je mee hoe jij het gewenste resultaat kunt bereiken. We kijken verder, gaan met je in gesprek en kijken wat voor type webshop het beste bij jouw organisatie past. 

Andere expertises:

Shopware

Sition is de eerste Shopware Enterprise Partner van Nederland

Web & Mobile

Wij zijn experts in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk applicaties. Bij Sition hebben we specialisten op het gebied van webapplicaties en mobiele apps. Geen applicatie is voor ons ondenkbaar. We begeleiden je vanaf het begin tot het einde tijdens de ontwikkeling van jouw applicatie. Tijdens dit traject houden we veelvuldig contact en werken we samen de ideeën uit, voor een duurzaam resultaat. Op deze manier worden wensen altijd gehoord. Na elk stadium in het ontwikkelproces leveren wij een deelproduct af die we vervolgens samen bespreken. Op deze manier wordt er een goed beeld verkregen hoe het eindproduct eruit komt te zien. Wanneer blijkt dat toch iets anders wordt gewild dan voorzien, zijn tussentijdse aanpassingen altijd mogelijk.

Online Marketing

Wij kunnen de vindbaarheid van jouw website verbeteren door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en het opzetten van advertentiecampagnes (SEA). Deze activiteiten zijn erop gericht om de positie van een site binnen de zoekmachines te verbeteren en daarmee beter vindbaar te worden voor (potentiële) klanten. Wij zijn gecertificeerd Google Partner. Met Google Adwords en Analytics in onze expertise, analyseren wij websites en campagnes om (concrete) verbeterpunten voor te stellen. Tot slot bieden wij de extra mogelijkheid voor het beschermen van webteksten.

Het behouden van bestaande klanten is minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij een ondersteuning in het onderhouden van huidige klanten door middel van e-mailmarketing. We helpen je bij het ontwerpen, opstellen en verzenden van nieuwsbrieven. Met e-mailmarketing maak je van je huidige klanten, trouwe fans en verhoog je de klantloyaliteit.

Expertise

Onze innovaties zijn aanvullend aan onze diensten, wij brengen jouw product tot een beter eindresultaat

Shopware

PIM systemen

Wij koppelen jouw webshop met PIM. PIM (Product Information Management) is een centrale plaats waar alle productinformatie terecht komt. Door je webshop met een PIM systeem te koppelen zorg je ervoor dat je onafhankelijker en sneller productinformatie kunt managen van andere systemen. Het zorgt voor efficiëntie en consistentie. De kwaliteit van je data wordt beter en betrouwbaarder, doordat alle data op één centrale plaats beheert wordt. Met PIM kan deze informatie geïmporteerd worden vanuit bepaalde systemen, zoals ERP pakketten en geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld je webshop, app of andere software systemen. Met PIM wordt je responsiever, waardoor je de meest actuele productinformatie kan bieden, ongeacht het kanaal. Lever de meest relevante productinhoud op het juiste moment, op de juiste plaats.

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.