Realisatie

Wij ontwikkelen en optimaliseren hoogwaardige, uitmuntend presterende e-commerce platforms

Wat we zoal doen

  • Strategie
  • Blueprint & Inrichting
  • Development
  • Configurators
  • B2B portal op maat
No items found.

Wij ontwikkelen en onderhouden hoogwaardige, uitmuntend presterende e-commerce platforms. Jouw visie, gecombineerd met de door ons gezamenlijk ontwikkelde digitale strategie, transformeren we in een functionerend e-commerce platform. Door het creëren en implementeren van cruciale oplossingen en tools, zorgen wij voor een naadloos beheer en een optimale werking van het platform.

Analsye & Strategie

Samen duiken we diep in de kern van jouw bedrijfsdoelstellingen, doelgroepen en de unieke dynamiek van jouw markt. Met een grondige aanpak ontwikkelen en implementeren wij een ijzersterke strategie voor digitale handel, gewapend met toptechnologie. Ons doel? De groei van jouw onderneming niet alleen versnellen, maar ook aanzienlijk versterken.

Migratie

Assistentie bij het migreren van bestaande webwinkels naar Shopware of Shopify, inclusief de overdracht van productgegevens, klantinformatie en bestelgeschiedenis.

SEO Optimalisatie

Optimaliseren van webshops voor zoekmachines om de zichtbaarheid en vindbaarheid in zoekresultaten zoals Google te verbeteren.

Maatwerk Functionaliteiten

Ontwikkeling van specifieke functionaliteiten op maat, zoals geavanceerde filters, productconfiguratoren of loyaliteitsprogramma's.

Multi-Channel Retailing

Integratie met verschillende verkoopkanalen, zoals Amazon, eBay, of sociale media platforms, om producten op meerdere platforms te verkopen.

Gerelateerd

Shopware
Shopware B2B Suite

Bespaar enorm met onze ready-made elementen. Een uitbreiding op de standaard Shopware library.

Lees meer
Shopware B2B Suite
Shopware
Shopware Fashion suite

E-commerce is groot, zeker in de fashion industrie, maar de meest waardevolle klanten voor modemerken zoeken, kopen en verwachten diensten zowel online als offline. Sition stelt jouw merk in staat fysieke en digitale werelden naadloos te combineren om uitstekende klantervaringen te leveren die leiden tot winstgevende groei.

Lees meer
Shopware Fashion suite
B2B e-commerce portal

Bespaar enorm met onze ready-made elementen. Een uitbreiding op de standaard Shopware library.

Lees meer
B2B e-commerce portal

Gerelateerde cases

Overzicht
No items found.

Meer informatie?

Michel Doens
Consultant
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en