Wij zijn Sition

Sition is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van webshops, webapplicaties, koppelingen en integraties. We maken gebruik van de nieuwste technieken en leveren hoogwaardige diensten. Sinds de oprichting in 2000 hebben we voor vele toonaangevende webshops mogen werken.

De kennis en ervaring die we in deze jaren hebben opgebouwd, zetten wij graag in om ook voor jou de perfecte webshop te realiseren. Met een team van gecertificeerde developers, designer, consultants en marketeers kijken we naar wat het beste past binnen jouw bedrijf en bieden je een maatwerk oplossing.

Bij Sition nemen we de realisatie van het  e-commerce platform uit handen: Design, Realisatie, Integratie, Optimalisatie & Beheer.

Dé technische uitblinkers in e-commerce

Wij geloven dat techniek de kracht van e-commerce is. Voor een optimale beleving dienen content, shopping experience én techniek perfect afgestemd zijn. Alleen dan draagt het bij tot het echte succes van een webshop of e-commerce platform. Wij ontwikkelen op de grootste open source platformen en weten deze door slim maatwerk naadloos te laten aansluiten op andere toepassingen.

Ontmoet onze uitblinkers

Jouw team staat er nooit alleen voor. Onze technische uitblinkers denken met je mee over hoe processen beter, makkelijker en sneller kunnen. Onze basis is de techniek.  Met onze ruim 20 jaar ervaring begeleiden wij jouw team met de technical know-how die nodig is voor ieder e-commerce succes.

Michel
Partner
Michel
Dennis
Partner
Dennis
Mitch
Project manager
Mitch
Elise
Project manager
Elise
Peter
Tech Lead
Peter
Marco
Sales
Marco
Isabella
Product Owner
Isabella
Erwin
Lead developer
Erwin
Tanja
Product Owner
Tanja
Mark
Developer
Mark
Anika
Developer
Anika
Céline
Developer
Céline
Anna
Developer
Anna
Jasper
Developer
Jasper
Marcel
Developer
Marcel
Jeroen
Designer
Jeroen
Jos
Developer
Jos
Roy
Developer
Roy
Jack
Developer
Jack
Rik
Developer
Rik
Steve
Developer
Steve
William
Developer
William
Rick
Developer
Rick
Koen
Support
Koen
Omri
Developer
Omri
Marjolein
Support Developer
Marjolein

Dedicated Teams

Vóór de start van online conceptontwikkeling duiken wij in jouw kernwaarden en identiteit. Ons diepgaand onderzoek richt zich op wat jouw klanten écht nodig hebben en hoe wij hier online perfect op kunnen inspelen. Het is van vitaal belang om de perspectieven van alle betrokkenen te begrijpen voor een succesvolle webshop.

Betrokken en toegewijd

Wij creëren persona's en brengen de customer journey in kaart om jouw klant en hun behoeften duidelijk te maken. Zo signaleren we knelpunten binnen de huidige webshop en begrijpen we de uitdagingen die klanten ervaren bij het zoeken naar en kopen van jouw producten.

Merkidentiteit

Onze aanpak integreert inzichten uit user research met jouw bestaande merkidentiteit en style guide. Zodra de merkidentiteit bekend is, vertalen wij dit samen met onderzoeksbevindingen naar de beste online user experience. Een goede webshop valt of staat met de juiste look and feel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij jouw merk en de behoeften van jouw doelgroep.

Veel flexibiliteit

Onze online conceptontwikkeling start met een grondige analyse van jouw kernwaarden en identiteit, gericht op de behoeften van jouw klanten. Door deze brede aanpak creëren we flexibele oplossingen die inspelen op de dynamiek van de markt en de verwachtingen van jouw doelgroep.

Dagelijks innoveren

Vóór de start van ons werk maken we persona's en brengen we de customer journey in kaart. Hiermee begrijpen we niet alleen de klant, maar signaleren we ook knelpunten binnen de huidige webshop. Onze aanpak is gericht op dagelijkse innovatie, waarmee we voortdurend de klantbeleving verbeteren en inspelen op de steeds veranderende behoeften van jouw klanten. Zet de stap naar een webshop die écht aansluit bij jouw merk en klanten - kies voor Sition!

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.