Design

Onze UX/UI designers ontwerpen jouw webshop altijd met de gewenste doelgroep in gedachte. Dit doen wij door de ideale customer journey te ontwerpen.

Wat we zoal doen

  • Wireframes
  • Stijlconcepts
  • UX Design
  • Micro animaties
  • Optimalisaties
No items found.

User-Centric Approach

Een succesvolle webshop begint met een doordachte look en feel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij het merk en de behoeften van jouw doelgroep. Onze aanpak richt zich op gebruiksvriendelijkheid, effectiviteit en relevantie als cruciale sleutels tot succes.

User Research

Voordat we aan de online conceptontwikkeling beginnen, graven we diep in de kernwaarden en identiteit van jouw merk. Ons uitgebreid onderzoek verkent de behoeften van jouw klanten en de uitdagingen bij online aankopen, waardoor we een holistisch beeld krijgen van alle betrokkenen.

Customer Journey en Persona’s

Door middel van data-analyses, klikgedrag en interviews vormen we persona’s en brengen we de customer journey in kaart. Hiermee maken we niet alleen de klant en hun behoeften inzichtelijk, maar signaleren we ook knelpunten binnen de huidige webshop, wat cruciaal is voor een optimale gebruikerservaring.

Merkidentiteit

Naast inzichten uit user research dient de bestaande merkidentiteit als vertrekpunt. Is er geen nieuwe merkidentiteit? Samen bepalen we of we zelf aan de slag gaan of dat hulp gewenst is van een gespecialiseerd merkbureau. Met de bekende merkidentiteit en researchbevindingen creëren we de beste online user experience.

Gerelateerd

Shopware
Shopware Fashion suite

E-commerce is groot, zeker in de fashion industrie, maar de meest waardevolle klanten voor modemerken zoeken, kopen en verwachten diensten zowel online als offline. Sition stelt jouw merk in staat fysieke en digitale werelden naadloos te combineren om uitstekende klantervaringen te leveren die leiden tot winstgevende groei.

Lees meer
Shopware Fashion suite

Gerelateerde cases

Overzicht

Nieuw e-commerce platform voor Anna van Toor

Dierapotheker.nl maakt zich klaar voor next level e-commerce

Tuinvisie inspireert de buitenmens met nieuwe Shopware Shop

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en
Tags:
en