De beste keuze voor online succes

Magento verkocht aan investeerders

Magento verkocht

eBay Enterprise verkocht voor 925 miljoen dollar aan investeerders.

Michel

Meer weten?
Bel met Michel Doens
073 71 10 333
Of stuur een mail

eBay heeft zijn zakelijke divisie eBay Enterprise voor 925 miljoen dollar verkocht aan Sterling Partners, Innotrac Corporation, Permire Funds en Longview Asset Management.

 

Van GSI naar Enterprise

Het voormalige GSI Commerce, wat nu eBay Enterprise heet, werd ongeveer drie jaar geleden samen aangekocht met Magento door eBay. Beide onderdelen moesten zorgen voor een betere dekking op de e-commercemarkt. Doordat eBay Enterprise is verkocht, ontstaat de vraag wat er met Magento gaat gebeuren. Magento en eBay Enterprise vullen elkaar goed aan. Het zou daarom beter zijn als beide onderdelen samen werden verkocht.

 

Terug naar de kern

eBay gaat steeds verder terug naar hun kernactiviteit: veiling- en verkoopsites. Investeerder Carl Icahn heeft eBay geadviseerd om het bedrijf op te delen en op die manier meerwaarde te creëren. Later dit jaar zal daarom ook PayPal worden afgesplitst en verder gaan als zelfstandig bedrijf met beursnotering.

 

Wat gebeurt er met Magento?

Wat dit voor Magento gaat betekenen is nog niet duidelijk. We houden je op de hoogte welke ontwikkelingen er zijn op gebied van Magento en wat dit voor jou zou kunnen betekenen.

 

Houdt onze blogsite in de gaten voor alle laatste updates, nieuws, ontwikkelingen, tips&tricks en nog vele meer! Volg ook onze social media en blijf volledig op de hoogte!

Scroll Up

We’re

hiring!

Wij zijn op zoek naar een gedreven PHP Developer. Denk jij te hebben wat het nodig heeft? Check de vacature.