Ellie Cashman Design: kunst die vraagt om een visueel sterke webshop

Exclusief behang, wanddecoratie en woningtextiel, geïnspireerd door de Nederlandse grootmeesters

Realisatie
/
Integratie
/
Optimalisatie
/

We maakten een Magento 2 webshop zodat het unieke werk van Ellie Cashman over de hele wereld, met een focus op de Amerikaanse en Europese markt. Haar kunst vraagt om een visueel sterke webshop, dus daar hebben we voor gezorgd.

Behang calculator

We ontwikkelden een maatwerk configurator. Met deze configurator is het mogelijk om het behang naar wens te positioneren en te schalen. Daarnaast berekent de calculator automatisch de prijs en het aantal strips behang dat nodig is op basis het aantal vierkante meters. Het complete on-demand drukproces geautomatiseerd na configuratie wordt het hoge resolutie drukbestand gegenereerd en geprint.

Get inspired: Instagram feed

We integreerden een “Get inspired” feature. Daarmee verschijnt de Instagram feed van Ellie Cashman Design in de webshop om bezoekers te inspireren.

Magento 2

De webshop draaide reeds op een oudere versie van Magento. Deze werd niet meer ondersteund met updates. We maakten daarom een overstap naar Magento 2. De klant is daaraan gewend is en Magento 2 levert verbeterde prestaties. Het platform heeft mogelijkheid om nieuwe functies toe te passen. De keuze voor Magento 2 sluit ook optimaal aan, bij de ambities om wereldwijd te verkopen. Met name de integraties voor de Amerikaanse markt maakten het verschil.

Ellie Cashman Design

“Creëer een inspirerende ruimte, een plek waar je graag bent.” Zo is het credo van Amerikaanse kunstenares Ellie Cashman. Cashman ontwerpt originele kunstwerken voor behang, woningtextiel en woningdecoratie. Haar werk is wereldwijd bekend geworden en uitgelicht in magazines als Vogue living, Libelle, Decor8, Marie Claire & Elle. Haar producten zijn exclusief verkrijgbaar via de website en zijn te bewonderen in interieurprojecten over de hele wereld.

www.elliecashmandesign.com

Met de webshop en automatisering van het on-demand drukproces is ons proces optimaal.

~
Robert-Jan - Eigenaar Ellie Cashman

Meer cases

Overzicht
Twinsport

Intersport Twinsport kiest voor omnichannel aanpak met Shopware 6

Anna van Toor

Nieuw e-commerce platform voor Anna van Toor

247 Jeans

Een webshop die past als de perfecte jeans

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.