Shopify Plus

Shopify Plus: Met ons, tilt u e-commerce naar het volgende niveau.

Demo aanvragen

Shopify Highlights

  • Intuïtief en snel
  • State-of-the-art technologie
  • Veilig en schaalbaar

Een schaalbare oplossing

Met 2 versies is er voor elke toepassing een Match. De Shopify advanced en Shopify Plus is het mogelijk om voor elke Business case een oplossing te bieden.

Een solide partner

Sinds 2020 is Sition Shopify partner Partner. Als een van de eerste partners hebben we begin dit jaar een volledige wereldwijde beschikbare Shopify plus store met markets gelanceerd.

Maximale flexibiliteit

Shopify heeft een omvangrijke app store waarbij er voor de meest gangbare toepassingen altijd een app voor handen is.

Een flexibele basis

Landingspagina’s in een handomdraai

Door de uiterst gebruiksvriendelijke visuele page builder maakt u met standaard blokken snel en eenvoudig nieuwe landingspagina's

Grote App store met betaalbare oplossingen

Door de omvangrijke Shopify app store is er voor vele toepassingen wek een standaard oplossing beschikbaar. Mocht deze niet helemaal perfect aansluiten: we integreren eenvoudig uw wensen op aat.

Zeer uitgebreide integratie mogelijkheden

Door de API-first opzet is eenvoudig te koppelen, naarnaast beschikt Shopify plus over  ingebouwde 'Shopify flows' waar u eenvoudig taken mee automatiseerd.

Sition is Shopify Partner

Wij zijn met ruim 25 jaar ervaring en als  Shopify partner van Nederland gespecialiseerd in het ontwikkelen van Shopify Plus websites en toepassingen. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om voor jou de perfecte Shopify shop te realiseren

Over Sition

Shopify Plus: Het ultieme e-commerce platform voor de groeiende ondernemer!

Als e-commerce manager bevind je je in het hart van een snel veranderende online markt. De keuze voor een e-commerce platform is cruciaal voor succes. Wellicht voldoet je huidige systeem niet meer: laadtijden die de pan uit rijzen, beperkte maatwerkopties of misschien wel een gebrek aan capaciteit om je groeiambities te ondersteunen.

Beeld je eens in: de frustratie tijdens piekverkopen omdat je website de bezoekersaantallen niet aankan. Klanten die wegklikken door een trage of ingewikkelde checkout. Uren, misschien zelfs dagen, die je verliest aan het oplossen van technische mankementen en integratieproblemen. Het is niet alleen stressvol, maar elke hapering kost je ook daadwerkelijk omzet. Bovendien zit je vast aan de grenzen van je huidige systeem, terwijl je droomt van wereldwijde expansie en een grenzeloze shopervaring voor je klanten

Ongekende Schaalbaarheid: Of je nu een gestage groei voorziet of een explosieve toename in verkopen verwacht, Shopify Plus staat voor je klaar. Het is ontworpen om moeiteloos duizenden transacties per minuut te verwerken.

Ga Wereldwijd Zonder Beperkingen: Met Shopify Plus wordt internationaal verkopen een fluitje van een cent. Meertalige winkels, verschillende valuta en lokale betaalmethodes? Geen enkel probleem.

Unieke & Aanpasbare Checkout: Bied je klanten een unieke koopervaring. Van branding tot betaalmethodes, je hebt volledige controle over de checkout flow.

Slimme Automatisering: Dankzij tools als Shopify Flow zet je routinetaken op autopiloot, waardoor je meer tijd overhoudt voor strategie en groei.

24/7 Premium Ondersteuning: Dag en nacht staat een team van Shopify-experts voor je klaar. Persoonlijke ondersteuning, altijd en overal.

Seamless Integraties: Of je nu complexe API-koppelingen nodig hebt of je favoriete marketingtools wilt integreren, Shopify Plus maakt het mogelijk.

Daarnaast biedt Shopify Plus een scala aan extra functies speciaal gericht op grote en snelgroeiende bedrijven, van uitgebreide rapportage-opties tot geavanceerde veiligheidsfeatures.

Wanneer kiezen voor Shopify?

Voor Shopify kies je als je een veelzijdige oplossing zoekt, waarbij je niet voor elke ontwikkeling een specialist hoeft te bellen. Het is een kosteneffectief en licht pakket.

Geavanceerde Automatisering

Met tools zoals Shopify Flow kunnen Plus-gebruikers complexe automatiseringsprocessen creëren die niet beschikbaar zijn voor Advanced-gebruikers.

Speciale Promoties en Evenementen

Als je regelmatig grote verkooppromoties of evenementen hebt (zoals Black Friday-verkopen), is Shopify Plus beter voorbereid op de toename van het verkeer en de transacties.

Internationale Expansie

Voor merken die in meerdere landen of talen actief willen zijn, maakt Shopify Plus het gemakkelijker om meerdere winkels te beheren en te lokaliseren.


De voordelen

  • Intuïtief en snel
  • State-of-the-art technologie
  • Veilig en schaalbaar

Voor wie?

In principe kan iedereen aan de slag met Shopify, er zijn immers diverse edities met ieder hun eigen mogelijkheden. Wij plannen graag een volledig vrijblijvend adviesgesprek in om met u mee te kijken.

Neem contact op

Onze  add-ons

In principe kan iedereen aan de slag met Shopify, er zijn immers diverse edities met ieder hun eigen mogelijkheden. Wij plannen graag een volledig vrijblijvend adviesgesprek in om met u mee te kijken.

Volop intergratie mogelijkheden

Wij koppelen Shopify op alle gangbare business applicaties, denk aan: Exact Online, SAP, AFAS en Microsoft Dynamics 365.

Meer informatie?

Michel Doens
Partner
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Intersport Twinsport kiest voor omnichannel aanpak met Shopware 6

Nieuw e-commerce platform voor Anna van Toor

Een webshop die past als de perfecte jeans

Van catalogus naar klikken

ROBBshop structureert productinformatie van duizenden producten met PIM

Janssen-Fritsen verbetert de klantervaring met nieuw e-commerce platform

Tuinvisie inspireert de buitenmens met nieuwe Shopware Shop

Herenmodespecialist Suitable breidt online verkoopkanalen uit met marketplaces

A Beautiful Story maakt duurzaamheid zichtbaar in het winkelmandje

Dierapotheker.nl maakt zich klaar voor next level e-commerce

Dutch design modehuis vertelt onconventioneel verhaal met Shopware

Vehikit kiest voor Shopware B2B Suite voor optimale dienstverlening

Ellie Cashman Design: kunst die vraagt om een visueel sterke webshop

Petrol Industries groeit door merkbeleving centraal te stellen

B2B e-commerce portal

Bespaar enorm met onze ready-made elementen. Een uitbreiding op de standaard Shopware library.

Lees meer
B2B e-commerce portal
Shopware

Shopware B2B Suite

Bespaar enorm met onze ready-made elementen. Een uitbreiding op de standaard Shopware library.

Lees meer
Shopware B2B Suite
Shopware

Shopware Fashion suite

E-commerce is groot, zeker in de fashion industrie, maar de meest waardevolle klanten voor modemerken zoeken, kopen en verwachten diensten zowel online als offline. Sition stelt jouw merk in staat fysieke en digitale werelden naadloos te combineren om uitstekende klantervaringen te leveren die leiden tot winstgevende groei.

Lees meer
Shopware Fashion suite